Piele lăcuită Material Oglindă Mango galben rezistent la apa DIY Mozaic Saci de Arcuri de Haine de Blana Etapă Decor COSplay Designer de Tesatura

w48421

18.26lei

-1.59

19.85lei

-8 %

Produs nou

Descriere

Mai multe țesături similare în Categorii "din Piele si Tesatura Metalica". 1.Dimensiuni: 1 buc = 50 cm(lungime) * 120 cm(latime). (tăiate de mână , atât de ± 2 cm de eroare) Daca iti cumperi ≥ 2 bucati, am să-l tai.Roll up,folosind cilindric de ambalare.Fiecare 1 bucata =50 * 120 cm.Grosime:0.39 mm.Mărimea eșantionului:10*10cm. ●Dacă nu doriți să taie,vă Rugăm să ne spuneți.Noi va plia pentru transport.Dar nu va fi cute.Puteți fier partea din spate a tesatura piele cu un fier de călcat. ●Simt rigid, fără elasticitate.Rezistent la apa. ●Pentru COSplay, Haine, Geanta, Meserii, DIY,etc. ●Unități de dimensiune de conversie: 1 yard = 90cm.Dacă aveți nevoie de mari dimensiuni sau doriți alte cerințe, vă rugăm să ne contactați.

NOTĂ

Toate produsele sunt împușcați în conformitate cu elementele reale.Diferite de lumina, unghiul și ecran, produs de culoare este un pic diferit.Vă rugăm să înțelegeți amabilitate.

SFATURI

1.Vă rugăm să confirmați primirea adresa este corecta!!! 2.Odată ce materialul este tăiat, nu poate fi vândut din nou.Prin urmare, nici un motiv de returnare a bunurilor nu este acceptată. 3.Dacă nu puteți găsi materialul pe care doriți pe Internet, puteți să ne dea o imagine.Să încercăm să aflăm. ●Toate elementele vor fi trimise în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este de succes( cu excepția festivaluri din China). ●Suntem o companie care a fost de operare pentru mai mulți ani.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să-mi spuneți.Voi încerca meu cel mai bun să-l rezolve. ●Atunci când puteți alege "www.videoprint.ro standard de transport maritim" sau "China Post aer înregistrat mail", ca suport pentru gratuit, puteți cumpăra orice 2 probe pentru $6.5. Cumpara oricare 3 probe pentru $7.5 .Cumpara oricare 4 probe pentru $8.5. Cumpara oricare 5 mostre pentru $10. (1)Cum să se adapteze prețul la comanda?Răspuns: în Primul rând vă rugăm să nu plătească.Voi ajusta prețul atunci când îl văd. (2)de Ce cumpara 1 eșantion atât de scump?Răspuns: "www.videoprint.ro standard de transport" transport de marfă este un pic mai scump, mai repede decât "Cainiao super economiei globale". (3)de Ce mai ieftin daca iti cumperi mai multe probe?Răspuns: cele mai mici taxa de transport de marfă este fix.Apoi se calculează de transport de marfă în funcție de greutate.Proba este foarte ușoară.

Etichete: sacou tesatura, pânză de cort, tesatura de bumbac galben, tesatura lână, barkcloth, geanta mango, oglinda de lucru material, geanta, material rezistent la apa, material elastic material

Tip de en-Gros No
Tesatura Piele De Căprioară Tip Creative Tesatura
Stil Creative Tesatura
Nume De Brand chibzuire
Tip De Produs Alt Material
Lățime 120cm
Nețesute Technics Simplu Vopsit
model Legat
Setați Tipul No
Origine NC(de Origine)
Tip Piele artificiala
Material Piele Sintetica
Technics Nețesute
Grosime 0.39 mm
culoare Mango galben
Caracteristică Rezistent la apa

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare