Nou
Vertical Axis Wind Turbine Model cu Trei faze Generator cu Magnet Permanent Jucărie Moară de vânt Lumina de Noapte Face DIY Display

Vertical Axis Wind Turbine Model cu Trei faze Generator cu Magnet Permanent Jucărie Moară de vânt Lumina de Noapte Face DIY Display

w47412

170.85lei

Produs nou

modname=ckeditor

Doar DC includ 6pcs diode redresoare .AC nu ai nevoie de diode redresoare

Parametrii de produse:

Nume produs: turbine eoliene Verticale model

Produsul inaltime: 420mm

Lungime lama: 250mm

Diametru: 90mm

Rotație diametru: 220mm

Putere nominala: 20W

Tensiune: 1-20 v

Greutate produs: despre 690g

Se adoptă trei faze generator sincron cu magnet permanent, nici perie de carbon, și trimite trei faze de curent ALTERNATIV.Partea de jos linia de ieșire este de trei-sârmă, și LED-ul poate fi aprins prin apăsarea ușoară a vântului lama.Dacă este nevoie să fie convertită în curent continuu, vă pot da 6 diode redresoare si un condensator de filtrare ca un cadou.Partea de jos din aliaj de aluminiu pentru montare cu orificiile pentru șuruburi este convenabil pentru instalare și reparații.Lama fascicul adoptă hardware ștanțare pentru a asigura puterea.

Lama adoptă PVC design popular, de înaltă eficiență de conversie, rezistenta la coroziune, rezistenta la uv, generator de arbore fix cu flansa, pentru a asigura acuratețea și nivel, restul pieselor folosind imprimarea 3D de fabricație.Chiar briza începe.Acesta poate fi folosit pentru decoratiuni interioare, experiment științific și modelul de luare a deciziilor.Înălțimea întreaga mașină este 420mm, distanța de la marginea de fan blade de la axa este 105mm, rotativ cu diametru de 220 mm, iar lungimea lamei este de 250mm.

Deoarece dimensiunea este prea mare, nu este convenabil pentru pachet, lamele sunt neambalate si transportate, după primirea de bunuri, direct puteți răsuciți șuruburile.

Cele de mai sus sunt toate accesorii si piese de vânt vertical putere model Există 6 tipuri de piese si accesorii pentru acest produs. 1. Părți.Șuruburi și piulițe, diode, etc. 2. De bază. 3. Paleta de fixare, două superioare și inferioare bucati, echipate cu flanșe. 4. Suport lamă de incizie. 5. Generator de corpul principal și arborelui.

6. Lama (material PVC).

Mai întâi de toate, trebuie mai întâi să instalați "suport lamă de incizie" în "pulp clamp", așa cum se arată în Figurile 3 și 4 de mai sus; șuruburile sunt cele trei cele mai în părțile sac de nuci.Capătul exterior al "blade holder" se confruntă cu flanșă, astfel încât să nu instalați-l cu susul în jos!Pozele 3 si 4 sunt instalate poze!Al doilea pas este de a instala lame.Poziția în cazul în care linia este trasată în gaura șurubului în Figura 3 este ascendentă.Toate cele 3 piese au linii trase.Nu pretind asta!Cifra unu este un șurub și piuliță; Fiecare fan blade este echipat cu două șuruburi.Piulița este instalat pe partea din spate a lamei!Odată instalat, este forma de Cifra 4! Acum este ultimul pas, mai întâi strângeți bază și capătul inferior al arborele generatorului.

Apoi instalați instalat lama corpului pe partea superioară a arborelui generatorului.

Rețineți că există două mici Kimi șuruburile de la flanșă din Figura 4, care trebuie să fie strânse, sau vor fi ralanti atunci când se rotește!

modname=ckeditor modname=ckeditor

Etichete: 6000w generator eolian, gratuit generator de energie magnet, turbine eoliene de 200 w, w moară de vânt, clovn casca, 150kva generator, lego turbina, personal moară de vânt, pui galben, miniatura generator eolian jucărie

Tip Alte
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare