B-SUFLETUL Sport în aer liber rezistent la apa Biciclete Portbagaj Sac Coș Șa Sac de Depozitare Geanta de transport cu Lumină din Spate Bicicleta Geanta Depozitare Ra

w47039

55.00lei

-24.69

79.69lei

-30 %

Produs nou

B-SUFLETUL Sport în aer liber rezistent la apa Biciclete Portbagaj Sac Coș Șa Sac de Depozitare Geanta de transport cu Lumină din Spate Bicicleta Geanta Depozitare Ra

Capacitate mare: Dimensiune aproximativ 28 * 16 * 11cm / 11.02 * 6.30 * 4.33 cm, este suficient de spațioasă și poate folosi tot ce ai nevoie în timp ce de echitatie.

Ușor de instalare: Cu cârlige, geanta poate bloca rapid pe suport de biciclete, Potrivit pentru multe tipuri de biciclete.

Rezistent la apă și Durabil: de înaltă calitate poliester impermeabil buzunar zgârieturi și rezistente la uzură.Cu ea, se poate asigurați-vă că pentru a evita proprietate de umiditate.

Siguranță: cu scaun spate lumina, vă garanta siguranța atunci când de conducere pe timp de noapte.Potrivit pentru drum de biciclete și biciclete de munte etc.

Multifunctional: Poate fi folosit pentru a transporta bagajele, produse în aer liber, cum ar fi sticle de apă, hărți, produse alimentare, pompa, kit de reparare de biciclete etc.

Nume: Biciclete Electrice Biciclete Bancheta Din Spate Portbagaj Geanta Înapoi Lumina Pad Transport

Culoare: Negru

Material: poliester

Lumina din spate baterie: CR2032, 2 BUC

Potrivit pentru echitatie

Caracteristici: rezistent la apa biciclete caz sac se bucură de o dimensiune mică, de mare capacitate și scaun din spate de iluminat, cu care puteți conduce în siguranță.

Conținutul pachetului: 1 x Bicicleta bancheta din spate

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.Te rog fi amabil remarcat,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Etichete: bicicleta electrica portbagaj sac, elektric scuter coș, ciclismo geantă de șa, sac de biciclete, coș, pentru outlander 2012, largus portbagaj sac, bicicleta bicicleta saci, electric bicicleta geanta, motociclete geantă de șa

Origine NC(de Origine)
Funcția Cu Capac
Numărul De Model Biciclete Șa Sac
Certificare Biciclete Șa Sac
Material Polyster

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare