5 Metri Lungime 6-36 Fire De Nailon Ochiurilor De Plasă De Păsări De Curte De Reproducție Anti-Pasăre Parapet Gard Alpinism Plante De Pescuit Clădire Praf Net

w4699

31.24lei

-14.69

45.93lei

-31 %

Produs nou

5 Metri lungime 6-36 Fire de Nailon ochiurilor de Plasă de Păsări de curte de Reproducție Anti-Pasăre Parapet Gard Alpinism Plante de Pescuit Clădire Praf Net Daca ai nevoie de o anumită dimensiune(Lungime*Lățime), vă rugăm să lăsați un mesaj după plasarea comenzii.

Magazin recomandă utilizarea de:

1) Maternă pui de reproducere: utilizarea 6 la 12 direcții și cu ochiuri de Margine lungime 3 cm, gama larga 12 fire sau mai sus.

2) Fazan cultura: top foloseste dimensiunea de 18 partea 4 cm, cu 18 fire de 2 cm în jurul, în jurul utilizează dimensiunea de 18 partea 2 cm.

3) Livada pasăre prevenire: foloseste 6 fire sau 9 fire, partea 2 cm sau 2,5 cm.

4) Iaz Pasăre dovada: 3-4 cm în funcție de zonă și alegerea economice rugozitate.

5) Iaz Pasăre dovada: Numărul de acțiuni să fie alese în funcție de Zona de mărimea și puterea Economică, net gaura partea de alegere de 3-4cm.

6) Plantare și alpinism net: net gaura partea choice10 cm deasupra ochiurilor de plasă, dacă are o cantitate mare de Trichosanthes și fructul pasiunii, recomandăm utilizarea de 24 de fire latura de 20cm.

7) teren de Tenis: Selectați dimensiunea de net în funcție de dimensiunea de minge.

Etichete: pentru foisor de gradina, foișor, cupru litz wire, nlw fusta, piatra aventurin, panza foișor, gazebo, cort, camuflaj net pentru chioșc, ieftin pui de compensare, foișor cadru de aluminiu

Naviga Material Nailon
Tip Chioscuri
Numărul De Model NNV-NLW
Nume De Brand Tewango
Naviga Finisare Nu Filmate
Material Cadru NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare