Încărcare Adaptor Audio Pentru iphone 7 8 plus X iOS Pentru Osmo Show Live Aux Adaptor Încărcător Adaptateur Splitter Jack pentru Căști Cablu

w46942

61.79lei

-3.26

65.05lei

-5 %

Produs nou

Încărcare Adaptor Audio Pentru iphone 7 8 plus X iOS Încărcător Adaptateur Splitter Jack pentru Căști Cablu Pentru Osmo Show Live Aux Adaptor Caracteristici: Ascult muzică + +de încărcare de Telefon de Telefon : ascultați muzică și încărcați telefonul în același timp, la o încărcare rapidă viteză de până la 2A.Soluția perfectă pentru iPhone 7. Dacă atunci când se utilizează nu se poate asculta muzica sau de a percepe în același timp, reporniți telefonul.Plug and Play: Nu este nevoie pentru a descărca orice aplicație sau conecta cu Bluetooth.Doar conectați-l în telefon.Acest accesoriu sprijină Fulger căști cu controale pentru a juca, pauză, și de reglarea volumului de redare a muzicii.Proiectat pentru a fi compact și convenabil paralel cu telefonul.

Compatibilitate: Compatibil cu dispozitive IOS.Perfect pentru iPhone7 / 7 + / 8 / 8 Plus / X. Funcționează după orice IOS de upgrade de sistem.IOS10.3. Toate cele de mai sus menționat dispozitive pot fi utilizate.Nu vă faceți griji despre compatibilitatea erori.Sunet de calitate: Menține original, sunet de calitate HD de Fulger căști.Bucurați-vă de a asculta muzica la cea mai inalta calitate.La show-ul live , ar putea folosi chargeing și de a face show live convinent.Important hintc: Fashion Design concept: Bucurați-vă de Muzică și să Păstreze de Încărcare,Funcționează excelent, nu este nevoie de a elimina orice carcasă de protecție pe care le au pe telefon.nu AUX end, Inteligent Chipset Tehnologia de Control, exclusiv compatibil cu iTunes.Dimensiuni în ambalaj de 3,7 x 3,2 x 0.2 cm Element de Greutate 0.48 uncii Recomanda cu Apple original, casti si cablu de: Lightning audio adapter/taxa/splitter vă permite să utilizați căști și încărcare simultan pe iPhone 7/7 Plus/8/8p/iPad.Utilizați fulger adaptor audio/taxa/splitter oriunde, Responsabil și să ia apeluri, gratuit și bucurați-vă de muzică, cărți audio și de navigație,Funcția de Asteptare și Muzică de Control. (Suport iOS 10.3 și versiunile ulterioare) Utilizați Adaptorul oriunde: la serviciu, in masina, GPS-ul sau pe drum, este mai nou versiune actualizată, nu ca alte moștenirea versiune,Mic și Portabil dimensiune, prieten rus să acorde o atenție, vă rugăm: te Rugăm să completezi receptor numele complet(include 3 părți, cel puțin)în ordine,în caz contrar coletul nu va trece vamale din țara dumneavoastră. ++++ Cumpărătorii vă rugăm să rețineți:

1.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

2.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import,Aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

Etichete: 3.5 la 5.25 adaptor, set dji acțiune, avion din lemn, baza echo show 8, umpleți cu ulei, DeWALT, iphone emisie-recepție, audio usb, echipamente audio de finanțare, splitter audio

Raport semnal zgomot THD+N
Curent De Ieșire 2A Încărcător Adaptateur pentru
Numele produsului 2 in1 Dual Pentru Fulger AUX Adaptador
Shell Aliaj de aluminiu Pentru iphone 7 8 plus X iOS
Coajă mici dimensiuni 50*10 mm
Element De Design Pentru Osmo live show Auto Motociclete Bik
Tip USB de Încărcare Echipament de
Răspuns în frecvență 20Hz-20KHz

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare