Rotație De Zăpadă Muzica House Cutie De Rășină Castelul Unicorn Glob De Cristal Luminos Cu Fulg De Nea Fantezie Zână Muzica Cutie Cadou

w46576

41.00lei

-20.22

61.22lei

-33 %

Produs nou

Puncte:

1、Design Rafinat: printesa castelul este într-un vis glob de cristal, mai jos este curcubeu unicorn, se poate roti și zbura de zăpadă, patru variabile lumini colorate: rosu, violet, albastru și verde.Cald și romantic glob de cristal, de vis și de frumos, care transportă binecuvântările sincere și pure vise.

2、4-în-1 Multifuncțional Glob de Zăpadă (foarte mare): 1. Vine cu efecte de iluminare, 2. Automate de ninsoare, 3. Rotirea automată, 4. Automat bucla de 7 muzica (1, Spirited Away tema cântec, 2 Marshm , 3 Sky City, 4 La Alice, 5 Pene, 6 Nuntă în Vis, 7 TA-Q-BIN).

3、Măiestria Fine: Acest castel muzica bulgăre de zăpadă are textura elegant și de înaltă calitate.Acesta este realizat de high-end de rășină și praf de piatră naturală cu măiestria fine.De mari dimensiuni, acesta poate fi plasat pe desktop sau afișate în formă de un raft.

4、Element de Dimensiune: Aproximativ 15,5*15.5*17cm, 3 baterii AAA necesare(nu sunt incluse).Puteți pune acest cristal cutie de muzică în camera de zi, dormitor, de studiu și de birou.

5、Cadoul Perfect: alegere excelentă pentru fete ziua de naștere.Cadouri de craciun, cadouri de ziua de nastere, ziua Recunostintei cadouri, cadouri de Anul Nou, de Crăciun decor acasă, de Crăciun, de colecție.

Caietul de sarcini:

Nume: Castelul De Cristal

Material: rasina + sticla

Dimensiune: aproximativ 15,5*15.5*17cm/6.1*6.1*6.69 în

Greutate: aproximativ 1400g

Baterie: 3*AAA baterii (nu sunt incluse)

Culoare: albastru, roz

Lista De Ambalare:

Castelul De Cristal*1

Etichete: caseta de muzică din lemn, marmura bile de sticla, ninge, minge de sticlă, ny glob de zăpadă, snowflak, zane mini, fairy garden house, sticla lotus, grădină zane., moare zane

Culoare
Dimensiuni
Caracteristică 1 Castelul De Cristal
Origine NC(de Origine)
Material
Stil Modern
Tema Muzica
Caracteristică 2 Cutii Muzicale
Caracteristică 3 glob de cristal
Baterie
Este Dispozitiv Inteligent No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare