4 Jucători Pop Și Hop Joc De Bord Distractiv Prieten De Familie Petrecere Joc Multiplayer Interactive Jucărie De Învățământ Pentru Copii De Eliberare De Stres

w45678

39.54lei

-22.25

61.79lei

-36 %

Produs nou

Puncte:

1、Inclusiv 2 Zaruri: Acest joc îmbunătățește distractiv cu numărul de zaruri și simbolul zaruri în Pop zaruri, simbolul dice vă permite jucătorului pentru a muta piesele de șah pe tablă.

2、nu fi Bătut din nou: Această versiune a jocului include un scut pe un simbol care este mort; când jucătorul apare acest simbol, vor fi imediat protejată pentru a preveni fi bătut din nou.

3、Joc pentru Copii: vă amintiți pentru a juca jocul original ca un copil?Introducă această versiune a jocului pentru proprii copii.Jocul este potrivit pentru 2-4 jucători, în vârstă de 5 ani și în sus.

4、distreaza-te: Cum ar fi clasic joc Probleme, această versiune include iconic Pop-o-Matic zaruri cu bule.Apăsarea este foarte interesant și poate preveni zaruri de a pierde.

5、Excelent Joc de Familie: Adulți și copii de 5 ani și mai în vârstă pot juca acest de familie tabla de joc împreună.Aceasta este o distracție activității de interior și o alegere excelentă pentru nopți de joc.

Caietul de sarcini:

Standard: aproximativ 27*27*5 CM/10.63*10.63*1.97 în

Greutate: aproximativ 280g

Material: eco-friendly plastic

Culoare: așa cum se arată în imagine-a trimis la întâmplare

Lista De Ambalare:

1 x Jocul Toy Set

Etichete: pop prieteni, jocuri pinball, funcos prieteni pop, joc, tabla de joc, funko, curte mare de joc, joc mastermind lemn, super mario joc de șah bord, tabla de joc token

Origine NC(de Origine)
Intervalul De Vârstă 14 Ani Și Până
Numărul De Model Pop și Hop Joc de Bord

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare