YCK Faruri Masina Modificarea upgrade Transfer de Cabluri Cablaj Adaptor Cablu Pentru Toyota Landcruiser prado 2017-

w45653

325.43lei

Produs nou

Memento-Uri Prietenoase

De mai sus este un citat pentru o pereche de faruri, potrivit pentru o masina.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă mulțumesc!

Notă:

Acest upgrade cablajul este folosit pentru Toyota Landcruiser prado 2014-2017 low-end (faruri cu halogen) upgrade-ul high-end (far cu LED-uri) în figura de mai jos.

Avertizare

Vă rugăm să vă conectați mai jos plug cu ACC polul pozitiv pentru a obține electric pentru a face sârmă exploatați de lucru.

Garanție

1. Elementele vor fi testate pentru a asigura 100% de lucru înainte de transportat și va fi împachetat siguranță, dacă ai un element deteriorat, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil,puteți alege o rambursare sau schimba cu unul nou după negociere. 2.element de culoare afișate în fotografii pot fi ușor diferite pe diferite monitor de calculator,multumesc pentru amabilitate, înțelegere.

Feedback-ul

Vă mulțumesc foarte mult pentru a alege de noi.Tau comentariu pozitiv este foarte important pentru compania noastră,dacă sunteți mulțumit cu noi, de 5 stele, feedback-ul va fi foarte apreciat.Multumesc.

FAQ

Despre Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 24 de ore, de obicei în China zile lucrătoare după ce plata este confirmat. 2. Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate prin www.videoprint.ro Standard de Transport maritim / ePacket / China Post Aer Înregistrat Mail etc. 3. Corect adresa (Inclusiv Codul Poștal și Numărul de Telefon) este foarte important pentru livrare de colete. 4.Taxe vamale și alte taxe ar trebui să fie plătite de către clienți.Este obligația clientului de a coopera vamale de control și vămuire.

Timpul De Livrare

PENTRU Rusia, Spania,statele UNITE ale americii , Aproximativ 15-25 de zile.LA nivel European , Aproximativ 15-30 de zile.În Canada / Australia, Despre 18-35 ani de zile.În altă țară, Despre 18-39 de zile.Dacă ai nevoie de un element de urgență,vă rugăm să plătească pentru taxa de transport de a alege rapid de transport maritim, cum ar fi DHL, www.videoprint.ro Premium de Transport,durează aproximativ 4 -15 zile.

Povestea De Brand

Suntem Profesional Auto Faruri si Faruri Furnizor de Accesorii se concentreze pe masina faruri modificare de mai mult de 5 ani, mai mult de 3000 de masini de instalare experiență în Guangzhou, China, Dacă nu vedeți elementul pe care doriți, vă rugăm să ne trimiteți element de imagine, vom încerca noastre cele mai bune pentru a afla pentru tine.Multumesc.

Etichete: 2009 landcruiser faruri, landcruiser 2011 faruri, land cruiser 150 de faruri, land cruiser 100 far far, land cruiser 200-spate, faruri, landcruiser 300 de faruri, toyota landcruiser 200 de faruri, landcruiser 1994 far, landcruiser 100 led-coada, toyota land crucisator faruri

Pentru Autovehicule Marca/Model TOYOTA
Certificare NICI unul
Nume De Brand YCK
Numele Modelului Toyota Landcruiser prado
Tip Soclu H1
Tip De Element Balast
An 2014-2017
Temperatura De Culoare 4500K

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare