Corector de postura Femei, coloanei Vertebrale și Înapoi de Sprijin, Oferirea de ajutor Durere de Gat, Spate, Umeri, Reglabile negru 1

w45404

64.19lei

-52.52

116.71lei

-45 %

Produs nou

Reglabile si Spate Respirabil, Bretele Îmbunătățește Postura și Oferă Suport Spate

Reduce Durerile de Spate: Stând în fața calculatorului pentru o lungă perioadă de timp provoacă dureri în spate și umeri.Folosind corector de postura nu numai că îmbunătățește postura dumneavoastră de zi și de a calma durerile, dar de asemenea, crește încrederea dumneavoastră.

Confortabil și de Calitate Superioară: Cu Corector de Postura se face cu respirabil, puternic, lavabil, și materiale de înaltă calitate, de lungă durată înapoi de sprijin.Mai moale, spuma umeri sunt concepute pentru confort și nu vor să sape în piele.Poart-o la birou, acasă sau doar la o plimbare pentru a îmbunătăți postura ta, atunci când este convenabil pentru tine.

Premium Constructii si Extrem de Ajustabil: double X design ,Cinci dimensiuni pentru a alege de la care pentru talie de la 18" la 38 de ani", în timp ce puternice, de lungă durată benzi Velcro permit să ajustați pentru o potrivire, care este tocmai potrivit pentru tine.

Usor de purtat: puteți pune cu ușurință pe corector de postura de unul singur, urmând acești pași: în Primul rând, doar a pus pe corector de postura și regla umeri.Al doilea, fixați banda de talie confortabil.Al treilea, trage pe la spate elastic bretele și atașați Velcro pentru centura talie.În cele din urmă, umeri și spate se vor simți întins.

Garanție pe viață: Toate produsele sunt garantate pentru a oferi satisfacție deplină și acest produs este acoperit de o garanție pe viață pentru defecte de fabricație.Dacă nu sunteți complet mulțumit, vom fi bucuroși să vă dau un înlocuitor sau o rambursare.

"

Etichete: ascunde, shimano alivio, corector postur, dureri musculare, corector picior, durerea, corset umăr, personalizat mască de praf, neck relief, oamenii postura

culoare negru
Caietul de sarcini S,M,L,XL,XXL
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Corector De Postura
Articol Noi D8
Tip De Element Bretele Și Sprijină
Model Noi D8
Time-to-Market 2019
Efect Grijă Os
Material Material Compozit

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare