Invizibil Portabil Fluture Vibratoare Chilotei cu 12 Moduri Wireless de Control de la Distanță aparatul de Masaj pentru punct Sensibil Stimulator

w45378

138.27lei

-59.27

197.54lei

-30 %

Produs nou

Material : superior matasoasa silicon moale,inodor și piele-friendly,non-toxice.

Ușor de utilizat : masaj de control de la distanță oferă Multi-frecvență moduri de lucru, care pot potrivi nevoilor dvs. personale prin ajusta preferat moduri de intensitate.O cheie de control,simplu și convenabil.Elegant,portabil și puternic aparat de Masaj.

Șoaptă Liniștită Modul de Lucru : Nu aveți nevoie vă faceți griji despre deranjează pe alții și nimeni nu știe că se bucură de.Bucurați-vă de un masaj liniștitor oriunde, oricand.

Baterie reîncărcabilă : Rapid și ușor de perceput cu cablu USB.Unic portul de încărcare design pentru funcționarea convenabil și eco-friendly .Ușor de curățat pentru re-utilizare.După încărcat complet articol,va veti bucura de masaj de lux în cel mai scurt timp.

Se poate oferi corpul serviciu de masaj pentru a reduce viața ta presiunea și starea de spirit rău și asigurați-vă că vă bucurați de plăcerea de final.

Descriere produs Tip de Element : Vibratoare Chilotei Material : Alimente grad silicon + ABS Funcția : 12 Viteza de Vibrații Baterie: 300mAh de Încărcare: USB magnetic de încărcare timp de Încărcare : Aproximativ 1 ore rezistent la apa:100% Culoare : Violet, Rose Roșu de Zgomot : mai Puțin de 50 db Notă : vă Rugăm să curățați elementul înainte și după fiecare foloseste Cum să-l folosească? 1.Vă rugăm să apăsați pe butonul ON/OFF timp de 2 secunde pentru a porni dispozitivul. 2.Încet apăsați butonul ON/OFF pentru a schimba frecvența, care are mai multe variază de moduri pentru alegerea ta.

Etichete: de la distanță vibrator realiste, ciclism 3 moduri, aparat de sudură în puncte de control, vibrator panoul de control, sudor controlere, vibrat, massag, mens portabil, p locului vibrator de la distanță, de la distanță vibrator pant

Certificare CE
Cerere Corpul
Funcția 12 Viteza De Vibrație
Încărcare USB de încărcare magnetic
Material Alimente grad silicon + ABS
Tip De Element vibratoare chilotei
Nume De Brand NoEnName_Null
Baterie 300MAH
Origine NC(de Origine)
Zgomot Mai puțin de 50 dB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare