Electric Cereale Condimente Grinder Multi-funcție Rasnita de Cafea Condiment Alimentar Moara Pentru Casa DIY Instrument de Medicina Făină Praf de Concasor

w4509

60.57lei

-13.3

73.87lei

-18 %

Produs nou

Puncte:

1、din Oțel Inoxidabil: oțel inoxidabil de calitate Alimentară cap de tăiere pentru rapid și chiar de slefuire.Foarte potrivit pentru controlul rugozitate a finețe de boabe de cafea în câteva secunde.Mulți Chinezi medicamente pe bază de plante trebuie să evite fier.

2、Capac Transparent: capacul transparent permite să respecte în procesul de măcinare, pentru a forma dur sau pulbere fină.Acesta este netedă și ușor de curățat; strivire diferite medicamente nu va produce culoare și miros.

3、Ușor de Utilizat: Doar apăsați pe butonul on/off pentru a porni măcinare și eliberați pentru a opri.Operațiunea este simplă și nu necesită o pregătire specială de către profesioniști; este ușor de a deschide gratuit de viteze se acoperă cu capacul și apăsați-cele mai recente buton este mult mai convenabil!

4、Zgomot Redus: special concepute polizor ocupă un spațiu minim, și zgomot redus motor permite familia ta pentru a dormi în liniște în timp ce pregătirea ceașcă dimineața.

5、mai Multe Scopuri: Multi-funcție de polizor este potrivit pentru cereale, fasole, condimente.DIY dumneavoastră preferat de cafea sau alte alimente.Cel mai bun asistent de viață.

Caietul de sarcini:

Putere nominala: 150W

Frecvența nominală: 50Hz

Nominală tensiune: 110-220 (V)

Dimensiune: aproximativ 17*10.5*10.5 cm/6.69*4.13*4.13 inch

Greutate: aproximativ 560g

Perfect de uz casnic polizor: este recomandat să se pisa în jurul 150g de fiecare dată.

Lista De Ambalare:

1*Multi-funcția de Polizor

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală pot fi ușor diferite de imagine.

2. Există o eroare de 1-3 cm în manualul de măsurare.

Etichete: cafea kettl, faina de moara de piatră de moară, de porumb, moara de cereale, electric gooseneck, meek mill, cafe polizor, hrana animalelor moara, moka oală din oțel, duza de cafea, rasnita de cafea manuala

Capacitate 120ml
Ibric De Cafea Tip Filtre Cafea
Material Plastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare