Din Oțel inoxidabil Pantaloni Umeraș Multifuncțional Pantaloni Dulap, Suport de Curea Rack-Uri de tip 5 Straturi economie de Spațiu Cuier rack

w44475

34.98lei

-32.3

67.28lei

-48 %

Produs nou

Caracteristici:

1. Face din material de înaltă calitate, ar putea folosi mult timp

2. Ține-ți pantalonii curat si ordonat, dar, de asemenea, păstrează-le compact

3. A crea mai mult spațiu în dulapul dumneavoastră

4. Folosiți un umeraș în loc de cinci, cu acest convenabil 5-Strat de cuier

5. Ține pantalonii îngrijite și organizate pe stalpi

Caietul de sarcini:

1. Material: otel inoxidabil

2. Dimensiune: vezi poze

3.Greutate: 260g

Pachet:

1 x Multi-Scop 5 Straturi Umeraș Pantaloni Pantaloni Rack

Serviciile Noastre

Puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin TradeManager, va vom raspunde imediat, Dacă nu suntem on-line, vă rugăm să e-mail-ne, vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore.

Plata

Escrow, card de Credit, Visa, Paypal.Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line

TradeManager.

Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc.

Transport

Dacă scopul este foarte urgent, pls alege express, cum ar fi DHL, EMS, FEDEX, etc.

Dupa comanda, atunci când produtcss este din stoc, doar nu vă faceți griji, vă vom informa la prima dată.sperăm înțelegere, multumesc, draga mea.

Mod de transport maritim/Timp de Livrare

www.videoprint.ro Standard de Transport maritim/15-60 de zile lucrătoare

China post/15-60 de zile lucrătoare

DHL/3-8 zile lucratoare

EMS/8-25 zile lucrătoare

Fedex/5-15 zile lucratoare

Epacked/20-25 De Zile Woking

Notă:atunci când nu primiți coletul, ca și primirea de timp va fi de peste, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul, vă mulțumesc.

Retur Si Schimb

Din cauza diferitelor metode de măsurare.1-5cm de eroare este permis

ambalate în stare bună înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb.Înainte de a returna produsul, va rugam sa ne contactati pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni.Va vom returna dupa primirea produselor returnate.Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și prestator.pls lasa-ne un feedback pozitiv de "5 stele", este propunerea noastră de a face mai bine pentru tine.și vom gradly să facă același lucru pentru tine.

2. Orice probleme cu privire la produsul nostru, vă rugăm să nu ne lăsați "1/2/3 star" feedback-ul înainte de a comunica cu noi.doar contactati-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: scaun de spațiu de salvare, 5 strat de cuier, spațiu în dulap, umeraș pentru pantaloni, barbati pantaloni cuier, nivel umeraș pantaloni, eșarfă de stocare, cuier cuier, spațiu de masă salva, cuier cravată

Costum pentru Pantaloni titular & Tie rack & rack pentru Haine
Nume De Brand OUSSIRRO
Numele Umeraș pantaloni
Material Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică cuier rack
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Space saver

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare