Nou
20buc 38mm Cristal Negru Sloi de gheață Pandantiv Candelabru Prisme Picături de Lampă sfesnice Perdea de Cristale de Sticla pentru Candelabre

20buc 38mm Cristal Negru Sloi de gheață Pandantiv Candelabru Prisme Picături de Lampă sfesnice Perdea de Cristale de Sticla pentru Candelabre

w44251

33.15lei

-11.07

44.22lei

-25 %

Produs nou

Culoare: Negru

Cristal Sloi de gheață U-drop Candelabru de Sticlă Prisme Mare pentru Nunti, Camere de Copii, Decorațiuni pentru Bradul de Crăciun Candelabre, Proiecte de Artă, Bijuterii, Coliere Principal Prismă este de 38*10 mm Culoare Excelenta Refracție, Silver Bow tie Conectori

Conținutul Pachetului:

20buc(Ca imagini)

Transport

1: Transport La Nivel Mondial. (Cu excepția unor țări și APO/FPO adresa)

2: comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3: Am expediat doar la comanda confirmată adresa, adresa dvs. de ordine Trebuie să coincidă cu adresa destinatarului.

4: Servicii de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5: Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile lucrătoare de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Plățile

1: Vom accepta Alipay pe www.videoprint.ro.

2: puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, QiWi și Transfer Bancar

3: Toate de plată sunt acceptate prin securitate procesor de plată ESCROW.

4: Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la locul de comandă.

Garanție și Garanție

1: Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

2: vă Rugăm să asigurați-vă că toate declarațiile, inclusiv toate originale, produse, ambalaje, accesorii, într-o re-stare vandabile.Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3: costurile de Returnare este plătit de către Cumpărător.

Alte Politici

1: nu Suntem răspundere pentru orice taxe, impozite și taxe.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

2: Toate e-mailurile vor fi răspuns cu 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să resping dvs. de e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

3: cumpărător Serios numai!Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.

FAQ

1: Ne va lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.

2: Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Vă mulțumim pentru cererea dvs.,dacă doriți să cumpere cantități mari,vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, sau lasati un mesaj, va vom oferi cel mai bun pret, cantitate Mare de bunuri va transfera prin DHL, UPS ,FEDEX TNT ot, veți obține mai repede.multumesc!!!

Etichete: rochie neagra, albastru suport lumanare, piatra de cristal, perdea neagră, led piramida, candelabru picătură de sticlă, modern luciu negru candelabru de cristal, negru candelabru de cristal, metal sfeșnic negru, negru lumânare sticlă

Material Plastic
Stil Modern
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare