8Pcs 8 Cm Dream Catcher Inele de Metal Cercuri Macrame Inel pentru Meșteșuguri și Dream Catcher Consumabile, Aur

w44063

37.02lei

-20.83

57.85lei

-36 %

Produs nou

Ambarcațiunile de inele material: aceste cercuri sunt realizate de robust fier în culoare Aurie, cu suprafață netedă, nu este ușor să fie deformate

LARG MANUAL APLICATII - Aceste cercuri sunt marimea perfecta pentru a face mare sau mini dream catchers, macrame proiecte, decorații și alte proiecte de decor acasă.Ele sunt, de asemenea mare pentru a folosi ca geanta sau tote mânere, vânt chime, podoabe de Crăciun, jar toppers pentru cutii de conserve, etc.

COMPATIBIL CU DIVERSE MATERIALE - puteți acoperi inele cu tesatura de bumbac, coardă, panglică, dantelă pentru perdea de sonerie, cadru manopera proiecte și afișa ca artă, elemente de decor acasă, design pentru a se potrivi diferite stiluri de decorare oriunde.

Aplicații: puteți folosi fire colorate înfășurat în jurul valorii de inele pentru a schimba culoarea exterioara, astfel încât să puteți potrivi un alt stil de decorare.Cerc inele perfect pentru tine DIY proiecte de decor, poți să-ți deschizi mintea pentru a face dream catcher, macrame ambarcațiuni, instalații umerase si alte meserii DIY

Robust și Puternic de Calitate:

E foarte ușor, dar nu subțire sau flexibil la toate.Acesta are o construcție solidă, care pare durabile și de lungă durată.

DIY Creații Consumabile:

Mare pentru crafting vis catchers, macrame creații, spiritul scuturi, mici plante umerase si alte proiecte.Ambarcațiunile de inele permite să face centerpieces de ambalaj cu siruri de caractere colorate ca iti place sau lipire flori în jurul inelului.

Larg De Utilizare:

Un frumos ton de argint inel pot fi aplicate pentru a face o bagheta unic prin combinarea lor cu o ramură sau un stick.De asemenea, ele pot fi legate cu sfoară pentru a face agățat de perete decor.Face un DIY copilul mobile cu unele de hârtie tăiate out și sfoară sfoară.

Funcționale:

Puteți acoperi cu material textil, bumbac șir, panglică, dantelă pentru perdea de sonerie, cadru manopera proiecte și afișa ca artă, elemente de decor acasă.

Caietul de sarcini:

Culoare: Auriu

Material: fier

Grosime: aprox. 2.8 mm

Cantitate: 8 bucăți

Diametru: 20cm

Pachetul include:

8 x inele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: jewelri, vise de veghe inele, macram perete, bambus inel de argint, tag dream catcher, japonia peisaj, dream catcher r, macrame inel de sârmă, simplu cerc de metal, ursuz

Origine NC(de Origine)
Material Metal

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare