6 Buc/Lot Nou de Sosire 2020 Bună Calitate 6 din Bumbac de Culoare Talie Joasa Boxeri Pentru Femei Chilotei M L XL 2XL 3XL 6572

w43940

34.13lei

-11.39

45.52lei

-25 %

Produs nou

Ia cuponul inainte de a plasa comanda.

Dimensiunea Diagramă

Informații despre produs

Produs De Culoare

Pepene rosu

Alb

Cer albastru

Albastru

Gri

Cu dungi

Detalii

1.Tag noastră arată verde tinerețe

2.Frumos tăiere.aproape de piele comfortabley.

3.Foarte sofisticat de cusut tehnologie pentru a îmbunătăți calitatea de lenjerie de corp

4.Un bun cureaua se intinde bine pentru o varietate de oameni.

5.Profesionale de ambalare, mai bine asigura integritatea bunurilor la client mâinile lui

Transport

1.Toate ordinul va fi trimis cu 48 de ore după ce a primit comanda și numărul de urmărire de urmărire informații. 2.Toate ordin trimis de www.videoprint.ro standard de transport maritim,epacket,china post air mail, care toate ar putea fi plin urmărite.

3.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Sfat

1.Rus prieten ,trebuie să-ți lași numele complet ,adresa și codul poștal în ordine ,pentru a evita de a nu primi coletul. 2.Pe site-ul de urmărire pentru china post air mail de mai jos : https://global.cainiao.com/ 3. 2 loturi va fi de 10%, prețul cu ridicata pentru fiecare stil.cantitatea este mare, contract cu noi, va vom oferi mai multe reduceri. 4.În cazul în care clientul nu este acasă și livrarea eșuează, vă rugăm să contactați oficiul poștal local în primul rând.

După Vânzarea De Servicii

Chiloții va fost trimis la client,după ce se asigura ca totul este ok.eficiente de producție,de producție profesionale,de înaltă calitate, de inspecție,profesionale de ambalare și livrare rapidă,aduce clientilor perfect consum călătorie. 1.Toate produsele au opp packae și cel mai bun ambalate înainte de shippment.pentru a evita greșeli și ratări. 2.Dacă ai primi bunuri și de a găsi primi greșit dimensiune sau stil , vă rugăm să luați o fotografie și să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve. 3..dacă nu au informații de urmărire(5 zile după ce a trimis).te rog contract cu noi, noi vom verifica și rezolva rapid. 4. În scopul de a avea suficient timp, vom lua inițiativa de a vă ajuta să extindă protecția dată,nu vă faceți griji cu 5. peste 60 de zile nu au primit sau au întotdeauna de urmărire informație , vom dori să beneficiați de o rambursare. 6.Ta satifaction și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi , vă rugăm să leavepositive feedback-ul și 5 stele, dacă vă sunt satisfacuta cu produsele noastre și servicii, în cazul în care lucru te face nu sunt satisfacuta sau furios, vom încerca noastre cele mai bune pentru a slove problema pana esti satsfied.

Etichete: 12 mucegai, sexy deschide biberon sutienele cu bretele, 5 xl femei, femei chilotei de bumbac, pantalon, femei purta chilotei vrac, chilotei fete de 15 pack, 3xl femei, lenjerie roșie, calcinhas algodao, g string fusta

Pachet 6 buc. în sac de opp
Decor Arc
Chiloții Tip Boxeri
Stil De Culoare Negru,rose, rosu,gri,albastru deschis,kahai,roz.galben
Nume De Brand prettywowgo
Cantitatea 6 buc
Sugestiv Sexual No
Tip De Element Chilotei
Compoziția Materialului 95% Bumbac 5% Spandex
Model Tip Florale
Obscene Imagine No
Dimensiune M.L,XL.XXL .XXXL
Numărul De Model 6572
Creșterea Tip low-Creștere
Material Bumbac
Gen FEMEI
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare