Multi-Scop Mic De Pescuit Nada Box Sac De Depozitare A Uneltelor De Pescuit Sling Umăr Pachet

w42894

71.15lei

-30.51

101.66lei

-30 %

Produs nou

Descriere Produs

1. Cutie de pescuit Bag-Dimensiuni Produs: 14" x8.2" x 8.2",doar 15.9 oz.La pescuit este un sac mare de pescuit depozitare pentru pescari,vă oferă spațiu suficient pentru o zi întreagă de pescuit și păstrează unelte organizat .

2. Acces rapid Geanta -buzunar Principal dimensiune:11.8" x8" x 8"

,poate deține până la 4 mediu de utilitate cutii.1 buzunar frontal dimensiune:10.2" x5.9" x 1.2" , 2 laterale buzunar dimensiune:5.9" x5.9" x 1,5" și 1 ochiurilor de plasă de buzunar, care poate organiza mici de pescuit abordează ca nada cutii,cârlig ,pește linie,foarfece și alte lucruri de genul .

3. Stil de moda Unic și Culoare - Acest pescuit geanta este bine conceput în culoare și stil .Cu simplu, dar stil de moda, care va aduce nu numai bucuria de pescuit, dar, de asemenea, un sentiment de moda.

4 .Mai Mult de Un Placaj Geanta pentru Pescuit - Această unealtă de pescuit saci pot fi folosite nu numai ca o cutie de pescuit la pungă, dar, de asemenea, o mare pentru camping, vânătoare și alte activități în aer liber - este un sling geanta de umar,,cutie de pescuit sac,camping sac,vânătoare sac,sac de drumeții,care pleacă geanta etc

5. Servicii superioare -Kylebooker sunt foarte preocupată de satisfacția clienților și dorința de a oferi servicii excelente clientilor.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi,să facă dreptate.Dă-o încercare fără complicații!

Etichete: clește de pescuit de pescuit, bukle sac de pescuit, portarul geanta, mini pescuit sac, cutie de pește, abordarea portofel, sac de pescuit 160cm, materiale de pescuit, geantă role, finanțe unelte de pescuit

Greutate 450g
Cu Rack sau Nu No
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Kylebooker
Material Poliester
Utilizarea Multi-Scop
culoare Negru/Albastru/ Rosu
Numărul De Model TB01
Straturi Două Straturi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare