WLJIAYANG Elastic Junior Piept Muntele Copii Exploatați Chesty pentru GoPro Hero 8 7 6 5 4/3+ /3/2/SJ4000

w4288

29.98lei

-7.04

37.02lei

-19 %

Produs nou

Caracteristică

1. Curele piept este o dimensiune mai mică decât la adult, cele mai potrivite pentru copii mici.

2. Cu acesta, puteți peste tot în lume cu propriile Unghi de fotografiere scenă imagini.

3. Cele mai potrivite pentru toate tipurile de sporturi și activități, atât de schi și skateboard, sau un tobogan și leagăn, toate pot realiza acest tip de film.

4. Numai copii peste vârsta de trei ani.Suport: oferim suport complet pentru toate produsele noastre!Vă rugăm să nu ezitați să mesaj cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți și vă vom răspunde cât mai curând posibil.Suntem online la orice oră.Compania noastră depune eforturi pentru a se asigura că fericirea tuturor clienților noștri este prioritatea Nr. 1 și vă încurajăm să ne contactați cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.Returnare și Rambursare Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 10 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI un motiv specific pentru a reveni,și ID-ul www.videoprint.ro.

Etichete: hero3, caz gopro9, du-te pro muntele, lampa gopro 7, gopro 4 mod, 8 erou gopro, gopro hero 9 vânt, partidul republican, prețul gopro hero 5, gopro

Tip Curele & Monteaza
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca gopro
Numele produsului Curea de piept
culoare negru
Dimensiune Apply for Hero 5
Caracteristică Usor de instalat
Numărul De Model JY158
Pachet PP Sac
QC 100% testat
Material ABS+Nylon
Nume De Brand WLJIAYANG
Greutate 140g
Costum pentru GoPro hero 5/4/3/3+/SJ/Xiaoyi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare