Suport Spate Corector De Postura Clavicula Coloanei Vertebrale Umăr De Sprijin Centura Dureri De Spate Relief Corecție Postura De Student Adulti Unisex

w42801

36.57lei

-36.57

73.14lei

-50 %

Produs nou

Suport Spate Corector De Postura Clavicula Coloanei Vertebrale Umăr De Sprijin Centura Dureri De Spate Relief Corecție Postura De Student Adulti Unisex

✅ Corector de postura pentru femei și bărbați.Postura corector rapid îndreaptă umeri și spate.O modalitate rapidă de a opri slouching și cocoșați pe când stăteam cu umeri rotunjite la o masă.

✅ Postura bretele - superioară spate bretele.Postura bretele ajută pentru a scăpa de spate, umăr, dureri de gât și dureri de spate mai mici de tulpini, entorse și spasme musculare.

✅ Confortabil postura corectă bretele.Postura bretele este făcut de un strat subțire de material respirabil, care nu pot fi observate sub haine.Clavicula bretele nu provoca iritarea pielii sau transpirație, pot fi purtate la domiciliu, locul de muncă sau la sala de gimnastică.

✅ Reglabil postura de sprijin - dimensiune universală.Corectorul bretele spate are bretele reglabile, care se potrivește adolescenți și adulți, bărbați și femei.Se potrivește 60-127cm/24"-50" circumferinta pieptului.

✅ Musculare durere de eliberare.Poartă înapoi îndreptat de ceva timp se dezvoltă de memorie musculare, ceea ce înseamnă că veți păstra spatele drept, chiar și fără corector de postura dispozitiv.

Etichete: ascunde, corector postur, durerea, centura sănătos, cu umăr dublu suport curea, umăr de sprijin, durerea lombară, bretele coloanei vertebrale, bretele de umăr de sprijin, oamenii postura

Varsta Universal
Numărul De Model BBJ-40801
Material Neopren
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare