Bărbați costume de Baie Buzunar Frontal Cordon de Costume de baie Respirabil Costume de baie Elastic Beachwear Solid Albastru Negru Rosu Inot Boxeri S-XL

w42493

52.19lei

-26.89

79.08lei

-34 %

Produs nou

Bărbați costume de Baie Buzunar Frontal Cordon de Costume de baie Respirabil Costume de baie Elastic Beachwear Solid Albastru Negru Rosu Inot Boxeri S-XL

Informații Dimensiune

Modelul Arată

1. Vom trimite articole în termen de 2-3 zile după ce sistemul confirmă cumpărătorului de plată.

2. Costul de transport nu include orice local taxă de import, cumpărătorii sunt responsabil pentru taxele vamale, dacă există.

3. Pentru orice motiv, va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile după livrat cu succes.Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

4. Produsele sunt expediate prin www.videoprint.ro Standard de Transport maritim, www.videoprint.ro Premium de Transport maritim sau China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

5. Dacă doriți pentru a obține un produs mai repede, vă rugăm să ne contactați la plata aditionala de transport de marfă, vă putem oferi următoarele rapid de transport maritim: TNT, EMS, UPS, DHL, FedEx, DPEX etc. Prin aceste modalități, puteți obține elemente în termen de 5-7 zile lucratoare.

Vă mulțumim pentru a fi interesat în magazinul nostru, satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cea mai bună calitate cu cel mai bun preț și servicii.Pentru o mai bună cooperare, vă rugăm să citiți mai jos observații importante:

1. Vă rugăm să amabilitate înțeleg că acolo ar putea fi ușor diferență de culoare și dimensiune între elementele reale și informațiile afișate pe ecran.

2. Vă rog lăsați-vă numele complet și clar adresa atunci când plasați o comandă.

3. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți elemente în timpul de livrare.

4. Vă rugăm să amabilitate să ne vorbească dacă nu există nici o problemă cu articolele tale, și să nu dea nici un comentariu negativ înainte de a primi soluția noastră.

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne oferiți 5 stele evaluare și partaja informații magazinul nostru cu cei dragi.Comentariile tale pozitive și imagini de partajare va fi apreciat foarte mult.

Vă mulțumesc foarte mult și au o zi mare.

Cel mai bun ceea ce privește,

OKUQUBE echipa

Etichete: mens strălucitoare, costume de baie, slipuri, costume de baie barbati 4xl, deghizarea sexi, înot albastru, bărbați costume de baie cu penisul husă, oamenii de costume de baie, penis costume de baie, bărbați costume de baie tanga, oamenii de înot portbagaj, naștere scăzut talie costume de baie

Personalizate Bine ati venit pentru intrebare
En-gros Mai de preț este disponibil
Gen BĂRBAȚI
Boxeri Înot Cerere Plajă,piscină termală
Oamenii De Costume De Baie În Stil Solid,față fermoar buzunar,cordon
Numărul De Model OKUQUBE-MB-042
Trunchiuri De Înot Culori Negru,Albastru,Rosu,Portocaliu
Tip De Element Boxeri
Dropshipping Da
Tip Sport Înot
Material Spandex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Costume De Baie Barbati Caracteristici Respirabil,cu uscare rapidă,elastic
Articol Oamenii de costume de baie,costume de baie bărbați,bărbați, îmbrăcăminte de plajă,înot trunchiuri
Model Tip Solid
Dimensiune Costume De Baie S,M,L,XL
Nume De Brand OKUQUBE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare