Pentru Nokia 5 LCD TA-1024 TA-1027 TA-1044 TA-1053 TA-1008 TA-1030 Display Touch Screen Digitizer Asamblare Piese de schimb N5 lcd

w42205

81.89lei

-4.31

86.20lei

-5 %

Produs nou

Pentru Nokia 5 Display LCD Touch Screen Digitizer Adunarea TA-1008 TA-1030 TA-1053 Pantalla de Înlocuire 1280x720 5.2" Pentru Nokia 5 Detalii Metode de Plata Escrow de Garanție și de Calitate, Garantie 12 luni Produs de calitate, de Înaltă calitate, Ambalare și Livrare Ambalare Anti static sac,saci cu Bule,Spuma cutie timpul de Livrare în Termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata a confirmat Control de Calitate QC

Testat excelent, unul câte unul înainte de expediere

Vă rugăm să verificați ecranul lcd înainte de a instala.orice problemă, vă rugăm să ne contactați:)

Vă rugăm să asigurați-5 stele feedback-ul, dacă totul merge bine.5 stele ne va lăsa să facem mai bine în Viitor.

Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți orice alte cereri:)

Salutari

Avantaje :

1.Zece ani de Aur de furnizor în China.Clientul nostru răspândit peste tot în lume.Calitate de Top și cele mai bune reputație în această industrie.

2.Gamă largă de piese de telefon mobil produse, Orice lucru de care ai nevoie putem oferi pentru tot ce avem sau de a găsi pentru tine.Ajuta să economisiți bani și timp.

3.Echipa de profesionisti QC pentru a controla piese de calitate pentru a asigura că produsele noastre întotdeauna de calitate Superioară.Face afaceri cu noi asigura banii dreptul de a cumpăra Bunuri.

4.Cele mai bune vânzări și produse de grup, 24 de ore pe linia asigurați-vă că ne puteți găsi ori de câte ori aveți nevoie de noi.Salvați-vă timp pentru a vă relaxa și cu familia ta.

5.Diversificarea condițiile de plată.Acceptam T/T, western union, moneygram, paypal și așa mai departe.

6.Toate produsele noastre obține o Garanție de un an .

7.Putem livra produsele prin DHL/EMS, etc.

8.Vom aranja de promovare a vânzărilor frecvent.Bine ați venit să se consulte cu noi.MOQ : pentru Proba acceptate de Calitate:

1.Original

2.OEM/HIGH COPY de Ambalare :

Ambalare : Puternic și de a proteja bunurile în siguranță .Metode de plata :

A. T/T (Transfer Bancar, Transfer Bancar)

B. Western Union

C. Money Gram

D. Escrow Vinde la : piese Mobile angrosist, Distribuitor, magazin de Reparații, etc. Livrare : Livrare pe Termen acceptăm DHL, UPS, FedEx ,TNT, EMS.DHL, UPS, FedEx, TNT nevoie de aproximativ 2-5 zile lucratoare pentru livrare.EMS poate mai lent decât asta.Compania de credință: Calitatea este viața de afaceri.

Oferim aproape toate piese de schimb pentru toate Tech dispozitivului are nevoie sau vrea.Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de ajutor în montarea parte,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin a ne trimite un mesaj, ne propunem să răspundă în termen de 24 de ore.

Etichete: buzunar elastic, nokia 5 touchscreen ecran, c6902, n5, lcd nokia 8, vesta unisex, 16ir, nokia 5 1024, display nokia 5 ta 1053, display nokia ta 1053

Control De Calitate Testat unul câte unul înainte de expediere
Numărul De Model Pentru Nokia 5
Starea În Ciorap
Material IPS
Livrare După plata confirma în termen de 2 zile
culoare negru
Garanție un an
Compatibil Marca Nokia
Pixel 1280x720
Dimensiune 5.2"
Ecran > 3"
Rezoluție De Afișare 1280x720
Ambalare Anti-static & Bule si Spuma
Nume De Brand K PartsCrop Fix
LCD Kit Da
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare