Autentic Clasa 10 de Viteză Mare vrac card de memorie de 64gb microsd de 32 gb tf card 8gb 16gb memorias sandisk micro sd Card de 128gb 32g

w41884

22.62lei

Produs nou

100% autentic Clasa 10 de Viteză Mare vrac card de memorie de 64gb microsd de 32 gb tf card 8gb 16gb memorias sandisk micro sd Card de 128gb 32g

Notă:

1. Magazinul nostru ofera 100% autenticitate.

2. Toate produsele sunt în conformitate cu Sandisk-ul oficial.

3. Producătorul își rezervă dreptul de a schimba sau modifica produse, la propria sa discreție.Aspectul și de design de ambalaj se pot modifica fara o notificare prealabila.

4. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

Despre capacitate:

16GB=aproximativ 14RO-15GB

32GB=aproximativ 28GB-30GB

64GB=aproximativ 57GB-60GB

128GB=aproximativ 116GB-119GB

256GB=aproximativ 230GB-239GB

400GB=aproximativ 360GB-380GB

Cadouri individuale poate fi de o calitate îndoielnică, deoarece acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături viitoare

Compatibil cu dispozitivul SanDisk card de memorie mobile este compatibil cu smartphone-uri Android, tablete și camere cu obiective interschimbabile

Sfaturi Cald:

Cum pentru a verifica Capacitatea și Viteza de card de memorie?

1).Vă rugăm să folosiți de calitate cititor de carduri pentru a verifica toate card de memorie de H2testw pe PC.Real card de memorie ar trebui să treacă H2testw cu nici o eroare.

2).Vă rugăm să nu utilizați ieftin cititor de carduri pentru a testa card Micro SD, viteza de card Micro SD va fi redus cu o calitate scăzută cititor de carduri.

3).Card de memorie Micro SD de viteza este foarte afectat de cititor de carduri și capacitatea de care ai alege , port USB ect.Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card,1MB=1000KB.

APP mai repede de performanță

Îndeplinește A1 standarde de performanță, optimizat pentru operațiuni de APP, și vă permite aplicații APP pentru a fi lansat și a alerga mai repede pentru o mai bună experiență smartphone.

(Această funcție poate varia în funcție de dispozitivul utilizat, de tipul de aplicație, și de alți factori.Vă rugăm să consultați gazdă producătorul dispozitivului.)

Șocant spațiu

Uimitoare spațiu sprijină masiv de stocare, și există mai multe clipuri video full HD și fotografii de înaltă calitate.

Buna filmare video

Clasa 10 la nivel de video, suport full HD video capture

Ușor de a gestiona conținutul cu SanDisk de Depozitare Zona de aplicație

Vă permite să navigați cu ușurință, acces și fișiere de rezervă în memoria telefonului, în mod eficient, eliberând spațiul de stocare al dispozitivului.

Robust și durabil pentru medii dure

SanDisk Extreme mobil de mare viteza microSDXC UHS-I card de memorie este impermeabil/rezistent la impact, rece și rezistent la raze X rezistent.Vă puteți bucura de aventura fără griji cu privire la durabilitate a cardului de memorie.

Notă pentru livrare

1. Timp de transport maritim internațional se va deteriora și se pisează pachetului, dacă ați găsit acolo este despachetarea semne, vă rugăm să nu semneze.Ambalajul exterior în stare bună, dar produsul pachetul de vânzare cu amănuntul prin extrudare deformare, dar nu afectează utilizarea produsului, este normal.

2. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu beneficiază de bunurile,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare.

Garanție:

(1).Probleme de calitate --- returnează elementul, apoi vom returna toti banii, taxa client de plată (Dacă este om de daune, nici o garanție.)

(2).Nu este mulțumit cu elementul --- nu de rambursare sau returna produsul, apoi vom returna toti banii , taxa clientul să plătească

(3).Adaptor de Card sau cititor de daune --- nu de rambursare

(Adaptor și reader sunt gratuite, nu garanție, dacă au nevoie să plătească bani pentru a cumpăra, doar rambursare același preț pe care îl plătește.)

Trebuie să știi:

(1).Reveni element trebuie să asigure integritatea mărfurilor, în caz contrar nu vom accepta returnarea.

(2).Când ajungem înapoi element, apoi va vom returna banii.

(3).Dacă insiști deschide disputa, puteți alege "motive Personale", "ușor de întoarcere", "metoda de transport maritim nu a fost așa cum este descris".atunci noi va putem ajuta pentru a obține banii înapoi cu ușurință.

Etichete: sd card de caz proiect, card tf, 256G, ms card de memorie, carte de joc, 128gb micro sd, pny micro sd 256gb, vrac mult, ds r4 card, tdk card micro sd

Capacitate 16GB/32GB/64GB/128GB/200GB/256GB/400GB
Nume De Brand SanDisk
Pachet Da
Dimensiuni 0.59" x 0.43" x 0.04"
Viteza De Citire/Scriere 98 MILIOANE/S
Origine NC(de Origine)
Tip 100% Original, Autentic SanDisk
Numărul De Model Card Micro SD
Potrivit pentru Drona/Telefon/Camera Foto/Tableta
Certificare CE
Viteza De Scriere Citire Class10

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare