Dantela Sexy Femei Sutien Set Respirabil Comforta Transparent Chilotei Piele Moale, Prietenos Sutien Fete Ultra Subțire Push-Up Lenjerie

w41777

51.17lei

-51.18

102.35lei

-50 %

Produs nou

Elementele noastre este Eur/statele UNITE ale americii dimensiune , nu Fr/Es/It dimensiune , vă rugăm să comparați, vă mulțumesc! 32ABCD/70ABCD sutien Pentru dimensiune S chilotei, Pentru solduri 80-85cm 34ABCD/75ABCD sutien Pentru M dimensiune chilotei, Pentru solduri 85-90cm 36ABCD/80ABCD sutien Pentru L dimensiune chilotei, Pentru solduri 90-95cm 38BCD/85BCD sutien Pentru XL dimensiune chilotei, Pentru solduri 95-100cm 40CD/90CD sutien Pentru 2XL dimensiune chilotei, Pentru solduri 99-105cm Notă: set de Sutien nu acceptă schimbarea dimensiunea de chilotei separat!!În mod normal se potrivesc cu dimensiunea de chilotei cu dimensiunea de sutien ca asta.Sfaturi inainte de a cumpara

Stimate prieten, puteți vă rugăm să urmați magazinul nostru, avem fani reducere pentru fanii nostri.Și mereu vom enumera câteva nouă modă și mai populare produse.

Sfaturi: 1. Dragi prieteni, dimensiunea Noastră este dimensiunea Asia și este mai mică decât la nivel European.Puteți alege o marime mai mare.Din cauza măsurarea manuală, produsul trebuie 2-3 cm diferite.

2. În plus, stimați clienți cu grăsuț talie și șolduri poate alege o dimensiune mai mare pentru mult mai confortabil.

3. Atenție: Culoarea de elementul real poate varia ușor față de cele enumerate poze becaue diferite calculatoare, uneori, afișa diferite culori.Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.

Vă rugăm să rețineți că, din cauza actualizat pachet, dimensiunea și culoarea diferită a acestui produs are diferite sac de pachet.

Feedback-ul 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: femei sutien negru set, elegant și sexy sutien, sutien plasă transparentă, dur lenjerie sexy, sutien dantelă transparentă, bărbați seturi de lenjerie, chilot sutien set de lenjerie, galter set de lenjerie, set lenjerie de corp, sutien trans

Tip De Închidere Patru Cârlig-și-ochi
Caracteristici 2 Sexy
Numărul De Model JR5012
Decor Dantela
Caracteristici 4 Subțire
Model Tip Florale
Stil Sexy
Forma Cupa Trei Sferturi(3/4 Cana)
Curea Tip Ajustat-curele
Gen FEMEI
Sutien Stil push-up
Obscene Imagine No
Suport Tip Underwire
Caracteristici confortabil
Material Acetat
Caracteristici 1 Respirabil
Caracteristici 3 Matasoasa
Tip De Element Bra & Scurtă Seturi
Origine NC(de Origine)
Sugestiv Sexual No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare