Granny Chic 10mm IP Aur Umplut Grele din Oțel Inoxidabil de Bordură Dublă Cubanez Link-ul de Rombo Lanț Coliere pentru Bărbați Bijuterii

w41343

23.39lei

-2.6

25.99lei

-10 %

Produs nou

Detalii Produs

Material: Otel Inoxidabil Dimensiuni Lungime:10mm largă 16inch-40inch Colier 7-10inch Brățară Stil: Fashion Pachet: Polybag interior, sac cu bule de mijloc, standard cutie de carton de export în afara Mod de transport maritim Chinapost/epacket/DHL/UPS/Fedex/EMS Timp de livrare in Termen de 7-60 zile după confirmarea de plată(în Funcție de țară și de modul de transport)

Politica De Returnare

Dacă elementul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 7 zile de la primirea.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate.Ne va schimba pentru unul bun la disponibilitatea pe stoc, sau de a face o rambursare.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ajute pentru a lăsa "Feedback Pozitiv" și "5 Stele Perfecte" pentru noi, atunci când veți primi articole și vom face același lucru pentru tine.Multumesc anticipat!Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, înainte de a părăsi orice feedback, vă rugăm să ne contactați și să ne dea o oportunitate de a găsi o soluție.Vă mulțumesc!

Satisfactia Clientului

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, înainte sau după cumpărare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. 1. Dacă pachetul este aproape de sfârșitul perioadei de protecție, putem amâna pentru tine. 2, produs de culoare argint este de culoare din oțel inoxidabil în sine, aur/negru/aur roz este culoarea de placare în vid 3, dacă este un produs de calitate problemă, avem o returnare și rambursare canale, vă rugăm să nu deschideți disputa direct, stai 1-2 stele de evaluare.

Etichete: r pentru femei, cruce din oțel, estetic bikini, tesatura strass lanț, pantaloni bunica, dl lanțul de gheață, r, cravată, lanțul de inghetata, lanț link-ul cubanez

larg 10mm
Gen Unisex
Nume De Brand Granny Chic
Fine sau de Moda Moda
culoare Aur
Dimensiune Pandantiv NICI unul
Numărul De Model NICI unul
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Forma\model GEOMETRICE
Colier Tip Lanturi Coliere
Compatibilitate Toate Compatibile
Lungime 7-10" Bracelet 16-40" Necklace
Material 316L din Oțel Inoxidabil
Stil Drăguț/Romantic
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Tip De Element Coliere

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare