C USB Adaptor Magnetic 20Pins Magnetic A C USB 3.1 4K Vedio Converter 86W PD Încărcare Rapidă Pentru Mac Book Pro15 13 Xiaomi, Huawei

w41337

62.93lei

-10.25

73.18lei

-14 %

Produs nou

C USB Adaptor Magnetic 20Pins Magnetic A C USB 3.1 4K Vedio Converter 86W PD Încărcare Rapidă Pentru Mac Book Pro15 13 Xiaomi, Huawei

Caracteristici:

1.Locul și responsabil, cu o singură mână blind plug, reduce daunele rata de notebook-uri de interfață cât mai mult posibil.

2. Partea exterioară a 20-pin de contact este puterea de contact, restul sunt datele de contact, de sprijin maxim 86W20V de încărcare, 4K video de transmisie și 10Gbps de transmisie de date.

3. Magnetic interfață evită tragerea accidentală și provoacă notebook să scadă și daune în mod natural atunci când este tras de o forță externă.

4. Sprijinul PD rapid de încărcare telefon mobil PD încărcare rapidă, cel mai rapid și 3.1 transmisii de date, video 4K de transmisie, suport PD rapid de încărcare telefon mobil PD încărcare rapidă, cel mai rapid și 3.1 transmisii de date, video 4K de transmisie.

5. Poate sprijini pentru Macbook, Huawei/Xiaomi laptop și Mate9, Mate10, Amice 20, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: adaptor Magnetic

Tip: cot de 90 de grade

PD: 20V/86W

Viteza de transmisie: 10Gbs

Culoare: argintiu

Lista de ambalare:

1*TIP C adaptor

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin www.videoprint.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.videoprint.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: 20 pin usb, macbook pro slot pentru card sd, magnetică, conector usb 20pins, mag în condiții de siguranță, usb pe panoul, franceză menta, usb de tip c, hdmi adaptor magnetic, 20 Pini, moda laptop, codo tip c

Suport Picătură de transport maritim
Tensiunea de ieșire 20V/86W
Tensiune de intrare -
Nume De Brand Rondaful
Numărul De Model 20-Pini de TIP C Adaptor Magnetic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare