2500W 12V-48V ZVS de Inducție de Încălzire Încălzire PCB Module Flyback Driver cu Bobina Dual Fan kit de Alimentare

w41261

194.04lei

-34.25

228.29lei

-15 %

Produs nou

Nume: 2500W ZVS Incalzire prin Inductie Bord Modulul Flyback Driver Încălzire+Bobina Tesla+Dual fan

Model:A52357

Descriere Produs

Material: metal + plastic

Culoare: Negru

Alimentare:

Nou stil :AC 100-220V Adaptor

Stil vechi: Placa de baza tensiunea de Intrare: 12V-48 recomandat mai sus 36V

Cerințe de energie: mai puțin de 12V ≥ 10A 15V sau mai multe ≥ 20A

NOTĂ:stil Nou și stil Vechi expediate prin aleatoriu!!!

Nu afectează performanțele produsului.!!!

Putere maxima: 2500W

Maxim curent: 50A

Dimensiune: 25x12x9cm (Manual de măsurare, eroare de aproximativ 3 mm, vă rugăm să înțelegeți)

Caracteristici:

●Placa de încălzire este făcută de grad militar PCB, iar performanța este stabil;

●Linia de alimentare este complet acoperit cu cupru înveliș de design, care poate crește curente și generarea de căldură;

●Folosind agabaritice și de mare putere, radiator pentru a disipa caldura mai bine;

●Terminalul de ieșire utilizează trei M4 cupru coloane în paralel, care pot fi conectate la alte ieșiri cum ar fi tensiune înaltă pachet;

●Folosind șase IRFP260 și 12 condensatoare în paralel rezonanță, puterea este mare, iar eficiența este mare;

[Cumpărătorii trebuie să vezi / să acorde o atenție specială]

Notă:

Puterea de încălzire este foarte mare, cu excepția faptului că placa si componentele sunt caldă și căldură din tub de cupru este foarte mare.Cumpărătorul poate pregăti sistem de răcire cu apă separat, puteți cumpăra un mic pompei de apă și 2 metri de diametrul interior De 4 mm furtun de cauciuc.

2. Trebuie să acorde o atenție pentru a atunci când utilizați comutatorul de alimentare, pentru că mare putere de comutare de alimentare au, de obicei, funcția soft start, aceeași tensiune de ieșire este în creștere încet, și dacă tensiunea crește la 10V înainte De lipsit de tensiune duce la circuit nu-și poate permite să vibreze, astfel încât cele două MOS tub de conducere și au ars componente, în același timp, astfel încât să fie sigur de a comuta tensiunea de alimentare de stabilitate și apoi accesați inducție circuit de încălzire.

3. Atunci când încălzirea obiecte metalice nu la căldură prea mare de metal, în caz contrar acesta poate fi supraîncărcat cu putere, vă rugăm să adăugați un 35A siguranțe sau ampermetru și comutator de aer va fi mai bine. (pachetul nu inclues)

4. Deși această unitate de înmatriculare poate rezista mai mult de 40A curent, dar este recomandat să nu depășească 48V 35A pentru a preveni accidente și daune.

5. Pachetul vine cu încălzire cerc cu diametrul de 60 mm, design tensiune 36V, dacă utilizați mai mult de 40 tensiune de alimentare vor fi folosite pentru diametru interior 70 mm deasupra diametru inel încălzire, pompa de apa folosi 12V dc de alimentare, vă rugăm să folosiți sursă de alimentare separată voltage regulator module pentru a evita arderea de ieșire a ventilatorului și a pompei de apă.

6. Minimă tensiune de intrare ale modulului este de 12V, asta nu înseamnă că toate sursă de alimentare de 12V poate fi folosit, un novice cumpărătorii pot folosi o putere mai mică ofertă.Acest modul are tensiune specifică și cerințele actuale, tensiunea de 12V curent trebuie să Fie mai mult de 10A alimentare pot fi folosite, dacă puterea este prea scăzută va duce la puterea de ieșire este redus foarte mult, atunci când tensiunea este mai mică decât 12V, aceasta va duce la două MOS, în același timp, de conducere, va arde MOS tub ;

7. Dacă găsiți că MOS tub febra, atunci primul lucru să ia în considerare dacă puterea de ieșire îndeplinește cerințele.

8. Nu goliți bord, în caz contrar se va emite o frecvență foarte mare de zgomot, și apoi MOS tub va arde.

9. Încălzire prin inducție este recomandat să folosiți 36V 20A sursa de alimentare, 12V de alimentare este prea mică încălzire aproape nici un răspuns, și sursă de alimentare de 12V duce cu ușurință la sursa de alimentare tensiunea de ieșire scade sub 12V este foarte periculos

10. De încălzire cu inducție de putere este mare, așa că febra este normală, asigurați-vă că pentru a face o treabă bună de răcire.Incalzire prin inductie, putere recomandat mai mult de 48V 50A comutare de alimentare.Mai mult de 24V alimentare, apoi mai mult de 20A de alimentare, cu atât mai mare tensiunea, cu atât mai actuală, cu atât mai mare putere de încălzire, de încălzire mai rapid.

Aplicație: de înaltă frecvență de inducție de încălzire placa

Cum să utilizați? (Instrucțiuni)

Pentru încălzire prin inducție, se recomandă să utilizați o sursă de alimentare de comutare de 48V50A sau mai mare.Dacă sursa de alimentare este de 24V sau mai mult, o sursă de alimentare de 20A sau mai este necesară.Cea mai mare tensiunea, cu atât mai mare curent, cea mai mare putere de încălzire, cu atât mai repede viteza de încălzire.

Etichete: 48v dc, alimentare, zvs driver hv, ih inducție de încălzire, zvs mini, 2000w încălzire, solderless breadboard, moneda bitcoin, faianta, pompă de căldură apă de încălzire, earphon

Origine NC(de Origine)
Putere 2500W
Certificare CE
Tensiune 48V
Numărul De Model 2500W
Nume De Brand becornce

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare