300ml Mini Umidificator de Aer Urs în Formă de LED-uri Cromatice Lampa de Aromoterapie Ulei Esențial Difuzor cu Ultrasunete USB Atomizor

w41045

16.48lei

-4.63

21.11lei

-21 %

Produs nou

Descriere produs:

Acest umidificator este un nou tip de produs pentru piață,cu LED-uri lumini colorate, continuă pulverizare intermitentă și spray.Este ușor pentru a verifica nivelul apei.

Acest umidificator poate fi folosit cu un pic de aromoterapie ulei esențial, dar înlocuirea burete bețe în aproximativ o lună va reduce, de asemenea, durata de viață a umidificator mai repede, pentru că uleiul rezidual va bloca atomizor.

Deci, atunci când clienții se adaugă aromoterapie ulei esențial, vă rugăm să folosiți cu atenție.

Caracteristici:

1. Aspect frumos.Mici și rafinat, nici un spațiu ocupat, folosit în mașină, confortabil pentru a vă bucura cantitatea de vapori de apă de ceață, în apă, ceață, pădure, răcoritoare.

2. Bine atomizare.Hidratare profundă,pătrunde cu ușurință pe suprafața pielii a stratului bazal, păstrând celule complet hidratat.

3. Colorate respirație lampă.Aduce colorate lumini de noapte pentru a ajuta la tine si iubitul tau dormi liniștit la noapte.

4. Vizibil rezervor de apă.Transparente vizibile rezervor de apă, în orice moment pentru a înțelege surplusul de apă, apă înainte de timp, umezeala vă faceți griji.

5. Design mai detaliat.Non-alunecare de jos; dezasamblare Ușor, USB interfață universală; Buna comutator de control de șapte lumini colorate, etc.

Modul de funcționare:

1. Spray de funcționare: putere pe, faceți clic pe butonul pentru a începe continuă spray modul de; faceți Clic din nou pentru a începe intermitentă spray modul (spray pentru 3 secunde și oprire pentru 3 secunde), și faceți clic pe butonul pentru a treia oară pentru a dezactiva toate spray moduri. (repetare)

2. Operațiunea a CONDUS șapte lumini colorate: apăsați lung de 1,5 secunde pentru a activa LED-ul șapte lumini colorate; apăsați Lung de 1,5 secunde din nou pentru a porni o atmosferă plină de culoare a lămpii; Apăsați butonul pentru a treia oară pentru a stinge luminile. (repetare)

3. Anti-ardere uscata: continuă spray de distribuție 4 ore oprire automata: intermitentă spray de distribuție 8 ore oprire automata: restart pentru a continua utilizarea.

Caietul de sarcini:

Culoare:Alb/Roz

Material: ABS + PP

Dimensiune produs: 143*88*88 mm/5.63*3.46*3.46"

Produs greutate: 160g

Tensiune/Curent parametri: 5V; 1A

Utilizare putere: 1.5 W

Sticla de apa capacitate: 300mL

Spray volum: 45-50mL/h

Spray de timp: 4h calendarul; Intermitentă 8h.

Aplicabile locuri: birou, masina, camera de zi si dormitor.

Note:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Umidificator De Aer

1 X USB Cablu de Alimentare

1 X Manual De Utilizare

Etichete: pulbere de metal atomizor, gol ș, ș apă, difuzor de uleiuri esentiale pentru aromaterapie, aromoterapie difuze, catalitic parfum lampă de ulei, negru difuzor borcan, pe deplin susținută liniar feroviar, lampa de ulei cu fitil, cutie pentru ulei

Numărul De Model /
Tip De Element Sticle Returnabile
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare