Nou
De vânzare la cald 2019 nou sac de moda pentru femei geanta Casual de calitate genți de mână geantă de umăr femei Aotian saci de messenger

De vânzare la cald 2019 nou sac de moda pentru femei geanta Casual de calitate genți de mână geantă de umăr femei Aotian saci de messenger

w4063

244.07lei

Produs nou

Detalii de plată:

Escrow este metoda noastra de plată.

Transport:

1.Termeni de livrare

Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.Dacă aveți orice întrebare cu privire la taxa de transport maritim,vă rugăm să ne de contract.

2.Compania de transport maritim.

Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim.Plz contactati-ne direct si vom face tot posibilul pentru a ajuta.

Retrun Politica:

Vrem să vă asigurați că sunteți 100% mulțumit cu achiziția dvs.!Dacă, din întâmplare, un produs trebuie să fie returnate la noi trebuie să fie în starea în care le-ai primit (nepurtate) și în cutia originală și/sau de ambalare și spune-ne în termen de 7 zile după ce a primit postul.

La refnd suma nu include taxa de transport maritim.Cumpărătorul este responsabil pentru a reveni taxa de transport.Când am primit element,este emis.

Contractul de noi:

Dacă aveți orice întrebare sau nevoie de ajutor, vă rog să nu ezitați să ne contactați, vom fi la dispoziția dumneavoastră în orice moment.Mulțumesc pentru vizionare și bucurați-vă de cumpărare!

Dacă aveți interesante în produsele noastre, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați.Ne asigurăm că putem rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Iti doresc ca articolele mele și servicii.vă rog să mă lăsați feedback-ul pozitiv.vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: sac de nailon, geanta pentru om mic, laser pachet, aotian sac, omul cu geanta de umăr, bsg, AOTIAN, coreeană ghiozdan, f geantă de mână, geanta barbati de umar

Forma Clapa
Exterior NICI unul
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Numărul de Mânere/Curele Single
Tip De Element Genți de mână
Materiale De Captuseala Nailon
Tip De Închidere fermoar
Decor Scrisoare
Material Principal Panza
Duritate MOALE
Ocazie Versatil
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Model Tip Solid
Stil Casual
Interior Interior Slot Buzunar
Numărul De Model aotian 12888
Nume De Brand AOTIAN
Gen FEMEI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare