Nou
Cablu USB pentru a 26pin FFC FPC conector PCB Convertor de Bord Utilizat pentru floppy driver

Cablu USB pentru a 26pin FFC FPC conector PCB Convertor de Bord Utilizat pentru floppy driver

w40378

46.94lei

Produs nou

Caracteristici: USB a 26P FFC Pachetul Include: 1 X PCB Converter Bord

-- Articol vor fi expediate prin Swiss Post AirMail.Livrarea va avea 7-30 zile lucrătoare(cu excepția week-end) depinde de locul de amplasare.Unele țări sunt cu livrare lent care poate provoca întârziată, speranță pentru înțelegere dacă lucrurile să se întâmple.

-- Am expediat toate elementele dintr-o zilele lucrătoare (de luni până vineri) după clearance-ul de plată după oferindu-ne lcd numărul de model, cu excepția sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale.

Notă : Taxele Vamale

Taxele de Import și a Taxelor Vamale în țara dumneavoastră NU sunt INCLUSE în prețul sau taxele de transport .Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Dacă aveți probleme în țara ta e Vamale despre colet , vă rugăm să contactați cu noi!Vrem ca tu să fii fericit cu produsele noastre.Și satisfăcătoare este foarte importantă pentru noi.

Va rugam sa ne contactati dacă există probleme și ne va face meu cel mai bun pentru a repara.Aici este nostru denaturat & nemulțumit marfa politica.

-- 1. Acceptam retururi pentru înlocuire sau de rambursare în termen de 5 zile după primirea de la punctul(e).Elementele TREBUIE să fie în starea lor inițială, nu sunt uzate sau alterate.

-- 2. NU vom rambursa retur taxa de transport maritim.Restituirile vor fi pentru prețul inițial plătit, și vor fi emise în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea returului.

Etichete: fpc usb, egpu expresscard, 26pin conector, bella hadid, placa de circuit, bmw lvds converter, telefonul vorbitor, floppy disk, mt7688, conector fpc

Pachet USB pentru a FFC
Starea de Asamblare Aproape Gata
Nume De Brand COOERQI
Compatibilitate Altele
Numărul De Model Q001152440
Camera Echipat No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare