De înaltă Calitate Stras Zircon Cheie Farmecul din Metal Alama Placat cu Aur Stralucitor Cheie Pandantiv Charm Pentru Colier Bijuterii de Luare

w40255

10.94lei

-10.5

21.44lei

-48 %

Produs nou

Element dimensiune : 31mm * 12.4 mm Elementul material : de înaltă calitate din metal alama + zirconiu + 14K real placat cu aur 14K real placat cu aur poate păstra culoarea pentru o lungă perioadă de timp, cu durata de retenție de culoare, nu se teme de apă, nu este ușor să fi alergice, puternic și rezistent la uzură.Noastre de aur de 14K produsul are o culoare bună și suprafață netedă, fără a deteriora pielea.Lustruire excelente Oglinda lustruit tehnologie, fiecare parte a fost manual lustruire suprafața netedă și meticulos.Rafinat zircon, de mână mozaic proces Da pe luciu, care rivalizează cu diamant.Va garantam ca produsele noastre sunt de înaltă calitate, produsul este mult mai rafinat și mai frumoasă decât în poze.Puteți DIY face propria dvs. unic și creativ bijuterii, sau diy face unic și creativ bijuterii cadou pentru prietenii tăi, familia ta, sau pentru vânzare.Obține cupon înainte de cumpărături, cumpara mai mult de a salva mai mult.

DIY Face Propriile Bijuterii

Produse conexe >>>

Afacere Săptămânal & Promovare

Vă Rugăm Sfaturi

1.Scopul de peste $30 în magazinul nostru , va Vom trimite comanda cu livrare rapida, informații de urmărire este disponibil,timpul de livrare va fi 10-35 de zile. 2.Comanda peste 200 în magazinul nostru , va oferim transport gratuit prin DHL,EMS,UPS,FEDEX...timpul de livrare va fi de 3-7 zile. 3.Noi sprijinim Picătură de Transport maritim și en-Gros Toate elementele sunt la preț engros.Mai cumperi de la noi,discount mai mult vei primi. 4.Vom încărca modele noi în fiecare zi.Puteți urmări magazinul nostru, pentru a primi cele mai recente informații de produse, suplimentare de 10% reducere pentru cele mai noi modele vor oferi la magazinul nostru de fani, clienții regulate. 5.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să căzut liber să ne contactați.vom răspunde în termen de 12 de ore.Mulțumesc în avans.

Informații Despre Companie

FINRUSIAC Accesorii Bijuterii Co, Ltd.este o întreprindere care produce, wholesales și exporturile.Profesional, de design și fabricarea de moda placat cu aur 14k bijuterii accesorii.Nu numai că avem multe dintre cele mai recente modele, dar, de asemenea, suport personalizare de design.Accent pe Bijuterii DIY Accesorii Pentru Mai mult de zece ani.Produsele companiei noastre sunt vândute peste tot în lume și sunt favorizate de clienții interne și externe.Dacă aveți nevoie de cantități mari de un element putem face aranjamentele pentru un en-gros de reducere.Suntem mândria de noi înșine, în capacitatea noastră de a oferi fiecărui client cu unul de-al nostru prietenos și de ajutor de personal, care sunt întotdeauna gata să participe la toate nevoile tale.suntem de lucru pentru a satisface nevoile clienților noștri și întotdeauna ține pasul cu cele mai recente tendințe și valori noi a selecta elemente.

Etichete: bronz antic cruce, colier glamour, 14k inel, colier de aur de 14 k, cercul conector, farmecul de aur, placa de aur, breloc din alama, coroana cheie, cal de fier

Lustruire excelente Oglinda lustruit tehnologie, manual de lustruire
Farmecele Tip Cheie
Material Cubic Zirconia
Accesorii Pentru Bijuterii DIY Face Cercei Coliere Bratari
Calitate 100% de brand nou și de înaltă calitate
Numărul De Model Placat cu aur 14K farmecul Cheie pandantiv pentru bijuterii diy
Fine sau de Moda Moda
puncte de vânzare fabrica Liber, serviciu de livrare directă și en-gros
Materiale Metalice De Înaltă Calitate Din Metal Alama+Stras Zircon
Tip De Element Farmece
Element Dimensiune 31mm*12.4 mm
Gen FEMEI
Placare Aur de 14K , cu durata de retenție de culoare
Nume De Brand FINRUSIAC
Metale De Tip Cupru
Forma\model cheie de forma
En-gros Disponibil
Stil Trendy

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare