Femei Din Piele Mănuși De Înaltă Calitate Negru De Sex Feminin Brand De Moda Real Moale Din Piele De Capra Mănuși De Cald În Timpul Iernii New Sosire

w40143

68.91lei

-68.87

137.78lei

-49 %

Produs nou

Notă

Aceste mănuși sunt făcute de înaltă calitate din piele de capră.Acum clearance-ul de oferte speciale.Dacă-ți place real mănuși de piele, aceasta este cu siguranta cea mai buna alegere.

DIMENSIUNE MASA

Măsura de mână în mod normal scrie cu intreaga palma la cel mai larg punct (cu excepția degetului mare).Record de măsurare circumferinta acest lucru va fi mănuși.Dacă ai între dimensiuni, pentru a alege dimensiunea mai mare.

Manual de măsurare de aproximativ 0,5 cm de eroare va fi permis.

1. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 2. Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http://www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 3. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

1. Toate produsele noastre sunt verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

2. Ar trebui să găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați în a contacta echipa noastră de servicii clienți în termen de 7 zile de la primirea produsului.

3. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi sau de schimb.Toate declarațiile element nu trebuie să fie utilizate sau să arate vreun semn de deteriorare intenționată și ar trebui să fie în ambalajul lor original.

Etichete: mănuși pentru femei, sacou barbati, Piele de capra, glezna baschet, mănușă din piele de om, haina barbati, mănușă din piele, entorsa glezna bretele, blocare glezna, tesatura din piele

Material Piele Naturala
Sezon Iarna
Gen FEMEI
Model Tip Solid
Dimensiune S M L
Nume De Brand Naturale Hagen
ambarcațiuni manual
Numărul De Model NSL034
locul de origine China
Funcția Moda Cald
Mănuși Lungime Încheietura mâinii
Numele Departamentului Adult
Stil Moda
Piele Piele de capra
culoare negru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare