Personaliza 2020 Plus Dimensiune Mare 35-52 Albastru Dantelă De Moda Sexy, Cu Toc Inalt Platforma De Sex Feminin Toamna Iarna Doamna Glezna Femei Boot X1875

w39928

390.44lei

Produs nou

Atenție!!!Rus clienții trebuie să furnizeze Contacter COMPLETA NUMELE și ADRESA COMPLETĂ ,include țară, regiune,oraș,strada, apartament NR. ,în scopul de a ajunge la succes!

Vă rugăm să verificați cu atentie dimensiunea diagramă,este într-adevăr nu NE-a dimensiune sau marea BRITANIE dimensiune ,este în funcție de picioare lungime,vă rugăm măsura doi metri lungime și palma mai mare loc de pe hârtie albă,în scopul de a alege marimea potrivita!!!Dacă picioarele tale este larga sau completă,vă rugăm să alegeți o dimensiune mai mare!!!Dacă picioarele tale sunt înguste și foarte subțire,aveți nevoie pentru a alege o dimensiune mică!Dacă nu înțelegem aceasta,puteți cere pentru noi.Dacă motivul alege greșit dimensiunea,vom nu responsabil pentru i t !!!

Personalizat Alta Culoare

După vânzarea de servicii

1.Transport : cele Mai multe din țară freeshipping deși China Post Aer Înregistrat Mail și ePacket,ca timpul de livrare depinde de oficiul poștal,astfel încât timpul de transport maritim doar o referință,se poate va întârzia pentru unele motive,cum ar fi weekend-uri,sarbatori,vreme,vămuire și așa mai departe,vă rugăm să așteptați cu răbdare.Dacă este într-adevăr pierdut,vom trimite inapoi plata la tine.Cele mai multe mod de transport maritim poate urmări prin 17trcak. 2.Politica de retur: Ca costul de transport maritim este scump,vă sugerăm să nu se întoarcă itmes,și putem oferi o soluție.Dacă chiar vrei să-l trimită înapoi,vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 3 zile după ce obține elemente,și asigurați-vă că acesta este nou care ne-au trimis la tine,nu pot influența noastra vinde din nou,sau vom refuza trimiterea înapoi!Costul de transport pentru trimiterea inapoi nevoie de cumpărător să plătească pentru asta. 3.Feedback: Dacă ne dea feedback-ul bun cu 5 stele,puteți obține reducere de 5% data viitoare.Dacă nu te satisface cu produsele,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi cu tine,și sper că vom putea fi un prieten. 4.Despre culoarea: Toate elementele sunt reale fotografiile,ca lumina motiv,culoarea poate diferență mică,vă rugăm să înțelegeți că,dacă vrei live fotografii,puteți să contactați cu noi!

Etichete: cizme militare platforma, cizme albe toc cui, cizme genunchi, mare dimensiunea de boot, cizme femei de iarna platforma pantofi blană, cizme pentru femei de înaltă 2018, piele de căprioară femei din piele peste genunchi cizme lungi, boot coapsei, negru sexy botine femei glezna cizme, moale piele de căprioară cizme femei

Inaltime Platforma 0-3cm
Nume De Brand Amugguccil
Numele Departamentului Adult
Boot Înălțime GLEZNA
Material Ax PU
Numărul De Model X1875
Model Tip Solid
Sezon Primavara/Toamna
Materiale De Captuseala PU
Material De Sus PU
Element De Moda Catarama
Branț Material Scurt De Pluș
culoare Albastru sau alte culori Personalizate
is_handmade Da
Tip De Element Cizme
procesul Adeziv
Personalizat Culoare sau Stil
Dimensiune 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
locul de origine China (Continentală)
Material De Talpa Cauciuc
Cizme Tip De bază
Toc De Tip Pantofi Cu Toc
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Forma De Deget Rotund Toe
Înălțime Toc Super-Mare (8 cm-up)
Tip De Închidere Dantelă-Up
Cu Platforme Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare