20buc Hss Carbură Burr Set de Frezat Rotativ Rotary File Cutter rectificator Sculptură Gravură Dremel Instrumente Accesorii

w39859

31.53lei

-13.5

45.03lei

-29 %

Produs nou

20buc HSS Carbură Burr Set de Frezat Rotativ Rotary File Cutter rectificator Sculptură Gravură Dremel Instrumente Accesorii

Caracteristici:

*【Înaltă Calitate】:Tungsten Burr set, din Oțel de Mare Viteză, rămâne ascuțit mai mult decât ieftine, de calitate inferioară intepaturilor.

*【20 de Biți Diferite】:Fiecare Burr este în formă pentru a se potrivi diferite unghiuri sau situații, se potrivește Instrument, satisface majoritatea nevoilor dumneavoastră de foraj.

*【Diametrul Tijei】 :diametrul Tijei: 3.12 mm / 0,12 in, lungime totală: 40 mm / 1.6, de înaltă calitate și reducerile de fiecare bit face să vă simțiți că acestea au fost proiectate cu precizie.

*【Mare Compatibila】 :Carbură Rotativ de Fișiere pot lucra cu cele mai mici instrumente rotative (ca Dremel instrument) pentru DIY sculptură fani.

*【Aplicarea pe scară largă】:Carbură de Rotație Burr Seturi sunt perfecte pentru o mai moale lemn, sculptură, gravură, gaurire sticla / găuri.

* 20buc din oțel de mare viteză din carbură rotativ burr în Asortate forma, se potrivește Dremel Instrument poate satisface cele mai multe dintre nevoile dvs., pentru găuri de foraj, gravură, sculptură, lemn de lucru.

* De mare viteză din oțel Caracteristici la fel de solid, poate dura pentru mult timp, nu este ușor pentru a obține poartă.

Caietul de sarcini:

*Culoare: Argintiu / Aur (Opțional)

*Diametrul tijei: aprox 3mm

*Lungimea totală: aprox 40mm

*Caracteristică: Polizor Sculptură

*Material: Din Oțel De Mare Viteză Din Carbură Solidă

*Sub-Tip: Burghiu Set

*Tip: Masini De Gaurit

Pachetul Inclus:

*20BUC /Set x Rotative, burghie

Notă:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date

Pachetul Inclus:

*20BUC /Set x Rotative, burghie

Etichete: kraftool șurubelniță, cablul de foraj, festool instrument, bumbac drill, dremel lemn, pentru dremel set, se ocupe de instrumente pentru prelucrarea metalelor, accesorii dremel set unelte, flex arbore instrument, dremel set

Numărul De Model HSS Rotativ Fișiere Set
Origine NC(de Origine)
Certificare ROHS
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Tip Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare