BL-T3 original HSABAT Top Brand , Baterii Noi pentru LG Optimus VU F100 F100L F100S F100K VS950 P895 Baterie de 3000mAh

w39717

37.06lei

-3.21

40.27lei

-7 %

Produs nou

Descriere Produs:

Capacitate: 3000mAh

Utilizare pentru LG Optimus VU F100 F100L F100S F100K VS950 P895

Transport

1 .Va vom trimite bunurile în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2 .Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate detaliile ca persoană de contact pe deplin numele, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

3 .Informațiile de urmărire vor fi afișate 3-10 zile de la vânzător trimiterea elemente, puteți urmări coletul de pe acest site: www.17track.net/en, vom trimite toate bunurile cu on-line număr de urmărire.

4 .Uneori, din cauza vremii sau de forță majoră factori transportul este lent, timpul de livrare se va prelungi

De retur si Garantie

1 .Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea comenzii.

2 .Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și cumpărător ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3 .Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4 .Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post registrul e-mail atunci când vă întoarceți.

5 .Dacă cumpărătorul de a primi elemente deteriorate, vă rugăm să ne spuneți în termen de 48 de ore pentru a oferi o dovadă de încredere, cum ar fi fotografii, video, vom rezolva cât mai curând posibil.

Feedback-ul

1 .Mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat.

2 .Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se ia doar 1 minut, 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3 .Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva toate problemele.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: bl t32, fotocelula pentru porti automate, ford f100, ap4, suport foto, 6916l, suport de prindere, lcd fhd, bolt electric de blocare, radiator din aluminiu v8

Nume De Brand HSABAT
De Certificare A Calității ROHS
Numărul De Model BL-T3
Original sau Nu Compatibil
Compatibil Marca LG
Capacitate baterie(mAh) 2801mAh-3500mAh

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare