LED-uri de Control de la Distanță Pană de Lumină în Stil European Pene Lampa Living Pene Lampă de Masă Dormitor Romantic

w3927

45.76lei

-15.26

61.02lei

-25 %

Produs nou

De nucă de cocos în formă de desktop decorativ pene de lampa

Culoare: roz cu pene de bază alb, alb cu pene de bază alb

Material: Pene + Plastic + Fier De Artă

Dimensiune: echipat cu pene titularul lampă diametru 30cm, inaltime 50cm, pene lungime 20cm

2 sursa de alimentare: USB, plug-in sau 3*baterii AA (nu sunt incluse)

Control de la distanță: 3 nivele de sincronizare (0,5 h/3h/6h), 3 nivele de reglare a luminozității (25%/50%/100%), 3 niveluri de modul de ajustare (slow flash/flash rapidă/lumina timp)

Lista de ambalare:

Pană standuri *1

Control de la distanță*1

Cablu de încărcare USB*1

⭐Antic, de epocă design face casa ta plină de stil, care poate fi folosit ca o fotografiere a propunerii sau a înfrumuseța mediul familial.Este perfect pentru dormitoare, camere de studiu, camere de zi și nunți.Această pană lampa este conceput pentru copii, prietena și familia ca un cadou de lux.

⭐ Conceput pentru control de la distanță cu 3 moduri de bliț opțională.Acesta poate fi temporizat, luminozitatea reglată și ușor de operat.Usb și baterie alimentare dubla, poate fi perceput de către computer sau un power bank.

⭐Lampa margele sunt ascunse în interior, sursa de lumina emite o lumină care este lumina moale, nu efectul de orbire.Penele sunt strict verificate, care nu este ușor să se estompeze.Îngroșat metal de bază este format prin rotirea cu viteză mare și are o suprafață netedă.

⭐ De pene pufoase și moi și dulci lumini oferi un sentiment confortabil de relaxare cu tine, permițându-vă pentru a simți căldura de acasă după o zi lungă de muncă.

⭐Bonsai stil de design, perfect pentru decor acasă, pe birou sau pe masă.acesta se potrivește fără efort orice decor în casa ta, puteți pune-l pe o masă de cafea, rafturi, noptiera, masa consola, cu alte decor pentru a decora locul tău și a obține un aspect vibrant.

Lista de ambalare:

Pană standuri *1

Control de la distanță*1

Cablu de încărcare USB*1

{CustomModule}

Etichete: pană lampa de podea, lampa de tabl, lampă de noptieră umbra, pană lampa, lampa led, lampa de birou, abajur mesa, gri pene lampă de masă, italiană lampa, acrilice canapea masă

Plug Type NICI unul
Este De Becuri Incluse Da
Origine NC(de Origine)
Cerere Pat Cameră
Umbra Tip Shadeless
Nume De Brand Mabor
Finisaj NICI unul
Umbra Direcție Jos
Numărul De Model De nucă de cocos în formă de pană lampa
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Stil Modern
Tip De Element Lămpi De Masă
Technics Pene
Este Estompat No
culoarea caroseriei Alb
Corpul Material Plastic
Certificare NICI unul
Tip Comutator Control De La Distanță

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare