Bluze Din Satin Pentru Primavara 2021 Elegant Sifon Camasi Femei, Bluze Office Lady Maneca Lunga Tricou Albastru Topuri Doamnelor

w3918

67.36lei

-28.89

96.25lei

-30 %

Produs nou

Transport:

Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare, să se pregătească pentru a www.videoprint.ro stoc la navă și de transport maritim informații vor fi verificate la acel moment.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts,vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Noi garantăm că va slove pentru tine.

Serviciu De Returnare:

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de la noi,puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile după ce a primit-o,dar cererea: 1. Articol primit în termen de 30 de zile. 2. Produs nou, cu eticheta, cu ambalajul original,nefolosite sau nedeteriorate.

3. Returnare poștale este plătită de către cumpărător,cu excepția cazului în care elementul deteriorat înainte.

Etichete: barbati bluza din satin, top roz, bluza, volan tricou, tesatura satin, bluza din satin, tricou lung, tricou albastru, tricou albastru pentru femei, top satin pentru femei

Material Poliester
Maneca Stil Regulat
Origine NC(de Origine)
Lungime maneca(cm) Plin
Decor Buton
Stil Birou Doamnă
Sezon Primavara/Toamna
Guler Guler de Turn-down
Model Tip Solid
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Varsta Varsta 18-35 Ani
Tesatura Tip Sifon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare