Nou
Transport Gratuit!! Femei piele strans moda topuri cu mâneci lungi din latex de T-shirt

Transport Gratuit!! Femei piele strans moda topuri cu mâneci lungi din latex de T-shirt

w3914

297.53lei

-25.87

323.40lei

-7 %

Produs nou

Descrierea Produsului Detaliate

Femei piele strans moda topuri cu mâneci lungi din latex de T-shirt

________________________________________________________________________

Caracteristică:

O : Material: 100% latex natural

B : Fitness & Culturism

C : Close-montaj & Potrivit sentimentul

D : Mediu prietenos si non-Toxic și în condiții de Siguranță

________________________________________________________________________

1: Suntem direct fabrica de aprovizionare mărfuri în cel mai bun preț și de înaltă calitate.OEM & ODM ordinele sunt acceptabile, diferite de design disponibile în funcție de cerințele clienților.

2: Disponibil latex grosime: 0.3 mm; 0,4 mm; 0.6 mm; 0.8 mm; 1,0 mm.Implicit grosimea este de 0,3 mm sau 0,4 mm.

3: MOQ este 1 buc pentru fiecare stil și lead-timp este de 18 zile.

Cald prompt :

1) vă Rugăm să confirmați culoare și dimensiune, atunci când depune o comanda.

Selecție de culoare: vă Rugăm să selectați culoarea ta preferata din graficul de culori, inclusiv principalele culoare si tapiterie culoare .

Selecție dimensiune: puteți alege dimensiunea standard-- XS, S, M, L, XL, XXL,XXXL.Sau, dacă doriți ca elementul ti se potriveste mai perfectă, puteți solicita custom-made(Detalii vă rugăm să consultați măsura grafic).

2) contra Cost

Prețul pieței se bazează standard dimensiuni variind de "XXS--XL";

Pentru dimensiuni mai mari decât "XL", inclusiv la comandă elemente mai mari, o suplimentare de 30% din prețul inițial va fi taxat;

Implicit grosimea este de 0,3 mm sau 0,4 mm.O creștere a grosimii materialului vor fi disponibile la un cost suplimentar de 30% la 70%, în funcție de situația reală;

Metalice serie de culori, o suplimentare de 35% din prețul inițial va fi taxat;

În caz de îmbrăcăminte de personalizare sau modificarea, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți pentru ajustare a prețurilor înainte de plata.

Culori Disponibile Diagramă

Seria Classic culori:

O -Transparent ; B -Alb ; C -Fleshcolor ; D - Cerul albastru ; E - Lacul albastru ; F -albastru Închis ; G -Transparent violet ; H - Violet ; I -Transparent de culoare roșie ; J -Roșu ; K - Baby roz ; L -Transparent roz ; M -Roz ; N -Transparent maro ; O - Maro ; P -Transparent negru , Q-Negru ; R - Portocaliu ; S - Galben ; T-Armata verde ; U -Verde ; V -New fleshcolor

Metalice serie de culori:

M1 -Aur ; M2 - Argint ; M3 -albastru Metalizat ; M4 -Metalic roz ; M5 -albastru Metalizat

Disponibil 0,6 mm grosime latex: negru; roșu; alb; albastru; galben

Disponibil 0,8 mm grosime latex: negru; alb; verde măsliniu

Disponibil 1.0 mm grosime latex: negru; roșu; alb; roz; transparent; violet

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal, etc. Deci, poate exista o ușoară diferență de culoare între fotografie și elementul finit.Acest lucru este apartin fenomen normal.

Standard Dimensiunea Diagramă

Purtatorul de greutate ar trebui să fie nu mai mult de 150 kg.

Dacă preferați personalizat-a făcut , vă rog să vă uitați la măsura imagine și să ia măsurători urmariti imaginea de mai jos.Te rog măsură luată împotriva piele (fără a purta mai departe).

Vă rugăm să furnizați detaliate informații de măsurare pentru personalizare; vă rugăm să pun pe altcineva să facă măsurători pentru tine: măsurarea vă va oferi numere inexacte și ar putea duce la dezamăgire.

Design Personalizat

A. Dacă vezi ceva sunteți interesat în catalogul nostru, și cred că ar fi mult mai perfectă, dacă trebuie doar să fie schimbat un pic, vă rugăm să ne contactați și de a obține ceea ce îți place cu adevărat.

B. Dacă n-ai găsit nimic ați fost în căutarea pentru în magazinul nostru, vă rugăm să e-mail-ne ideea ta (o poza sau schita va fi cel mai binevenit), și să funcționeze perfect împreună.

Sfaturi:

Înainte de a pune pe strans haine din latex, vă sunt sfătuiți să lubrifia corp profesional cu lubrifianți.Deși am adoptat Latex natural material pentru îmbrăcăminte, care se va întinde de 7 ori din dimensiunea inițială, pielea uscata poate fi o problemă în timp ce ai pus pe ea.Unse trupul, cu toate acestea, vă permite să se bucure de procesul de a pune pe chestii misto.

Dacă nu aveți profesionale lubrifianți, puteți folosi crema hidratanta sau medicale glicerină în loc, dar nu vaselina, care va umfla material Latex în cele din urmă.Acesta va avea o zi înainte umflate îmbrăcăminte revine la forma inițială după ce este spălat.

În timp ce pune pe sau de a lua de pe haine, vă sunt sfătuiți să folosească forța, ca inegale de forță pot deteriora îmbrăcămintea.Se întinde cu degetul unghiilor poate fi distructiv pentru aceste haine, asa ca te rog nu face asta.

Grăsime, transpirație și poloneză poate accelera procesul de imbatranire a latex, și prin urmare, sunteți sfătuiți să se spele hainele în timp.Puteți pulveriza niște pudră de talc pe haine, și spânzură în loc uscat, rece cu puțin praf.Expunere la soare, nu lăsați haine sub soare arzător.

Etichete: oi tricou, latex tricou femeie, latex femei de top, top femei, bluza de cauciuc, tesatura vascoza, latex tricou, costum de latex, latex lingeri, de bază femeie top strâmt

Tip Consumabil
Material Vascoza
Topuri De Tip Tees
Grupa De Vârstă
Grosime
Lungime maneca(cm) Plin
Decor NICI unul
Culoare
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Model Tip Solid
Gen FEMEI
Guler STAND
Stil Casual
Compoziția Materialului
Caracteristică
Tip De Element topuri
Numărul De Model FZ-WT31
Maneca Stil Regulat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare