RF433 WiFi DIY Smart Switch Module RF433 Control de la Distanță pentru Inteligente de Automatizare Inteligent Viață/Tuya Lucra cu Alexa si Google Acasa

w3896

32.50lei

-13.91

46.41lei

-29 %

Produs nou

Noi RF433 WiFi DIY Inteligent S vrăjitoare Modulul APP Voce RF433 Control de la Distanță pentru o creștere Inteligentă Soluție de Automatizare Inteligent Viață/Tuya Lucra Cu Alexa si Google Acasa .

De Moes

Caracteristici Produs:

1.Fără fir de Control de la Distanță: vă Permite să controlați de la distanță conectat la aparate de pe telefonul tău inteligent, oriunde te afli. 2.4 b/g/n Rețele oferă conexiune necesare pentru DIY Modul Comutator fără a fi nevoie de un HUB separat. (Compatibil cu Android si iOS.)

2.RF Control de la Distanță: Built-in RF433 frecvență permite RF control de la distanță prin intermediul nostru RF433 control de la distanță comutator de mod liber. (Notă:RF433 controler de la distanță nu este inclus în pachet și ai nevoie de un auto-cumpărare de ea .)

3.Hands-free Control Vocal: Compatibil cu Amazon Alexa si Google Acasa pentru easy voice control,asigurarea ta de viata inteligente pentru controlul aparate de uz casnic cu mult mai mult confort.

4.Family Sharing: Un singur dispozitiv poate fi partajat la diferiți membri ai familiei, ceea ce înseamnă ID-ul este capabil de a controla mai multe dispozitive,sau mai mulți utilizatori pot controla un singur dispozitiv.De Control acasă inteligent cu membrii familiei sau cu prietenii. 5.Setarea Timer: Preia controlul deplin de aparate de uz casnic inteligent cu funcția timer de pe App,care vă permite să porniți/opriți-le la un anumit timp în mod automat.Automatizarea electrocasnice conectate prin 3 calendarul tipuri:programe de sincronizare,numaratoare inversa calendarul și buclă de distribuție.

Q&A :

1.Q: functioneaza cu Google Acasa?

A:Da, este compatibil cu Google Acasă, și, de asemenea, Amazon Alexa și inteligent APP de viață sunt OK.

2.Q:Pot programa pe și în afara prin telefon inteligent?

A:Da, ușor de a stabili un program pe propriul calendar.

3.Q:Are un buton hardware pentru a opri manual?

A:Da , puteți folosi butoanele hardware pentru a controla.

4.Q:acestea au un reglaj de capacitate pentru lămpi?

A:Doar rândul său pe/de pe lămpi fără funcția dimming.

5.Q:Are nevoie de un hub?

A:Nu Hub este necesar.

6.Q:Pot controla modul comutator cu propria mea controler de la distanță?

A:Acest tip de modul comutator cu built-in RF433 frecvență acceptă numai codare 1527,astfel încât în cazul în care controlerul este codificarea 1527,atunci este ok la control.

Etichete: tuya lampa de la distanță, controlul modulului de automatizare, smart home automation, switchbot smart switch buton de împingere, acasă inteligent, de la distanță rf433, e welink, orvibo, ir remote start google, moe comutator

Tensiune Nominală AC 110V-250V / 50-60Hz
Alimentare Neutru+Live wire
Standard Wireless IEEE802.11b/G/N
Criptare WEP/AES/TKIP
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Nume De Brand MOES
Putere nominală 1800W
De siguranță WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
Numărul De Model MS-101WR
Viteza Max new sosire
Protocol de Radio Wi-Fi 2.4 GHz
Sarcină Maximă 10A
Caracteristici Slot
Static pierderea de putere Mai mică sau egală cu 0,3 W
Gyro NICI unul
Scara 1
Canale De Control 2 Canale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare