Nou
Livrare Gratuita.THV3056 LCD chip logic board

Livrare Gratuita.THV3056 LCD chip logic board

w38746

63.05lei

Produs nou

Despre Transport:

În condiții normale după-amiaza 16:30 Fotografiat înainte ca mărfurile vom aranja cu promptitudine la data eliberării, În cazul din stoc sau alte circumstanțe speciale Ne va fi prima dată pentru a vă contacta. 16:30 după Comandă, în Funcție de ora din zi.

Express pick-up este, în general, în jurul orei 18:00 , (Toate zi de livrare numai a Exprima grup Scrie, mic loc de nici un fel. )pentru SF deosebit de urgent lucru pe care îl putem emite doar în jur de 6:00 , Astfel ca nu se poate aștepta, vă rugăm să nu găsim o altă casă, nu luăm urgent! ! !

Notă: Toate exprima, în general, de Scanare de intrare întârzierile cauzate de site-ul și la distanță, de Obicei, în aceeași zi vor fi afișate Scrie 5-6 puncte 9-10 puncte, te rog sa nu intelegeti gresit 9-10 ora de păr bucăți.

◆ Componente electronice Servicii: un mic magazin a vândut câteva componente electronice nu sunt responsabil pentru întreținere sau depanare rezultatele de cumpărători.Cumpărătorii nu pentru aparatele electrice pentru a fi reparat sau dacă DIY succes ca un standard de calitate, pe care vă rugăm să rețineți că cumpărătorii, cumpărătorul va suporta toate de transport maritim și înapoi, când generatoare de schimb. (Pentru returnare cumpărători nu sunt de acord cu alți prieteni pot găsi o casă nouă achiziție, de asemenea, suntem foarte reticenți să renunțe ......)

După ◆ express de livrare, vă rugăm să despachetarea inspecție a re-semna.Pentru că în unele zone primirea de curierat nu poate să nu-despachetarea, dar, de asemenea, primul care a semnat, dar atunci când curier suprafață despachetarea primire, o dată lipsa de daune, vă rugăm respins imediat și să curier la semnarea descriere, în conformitate cu ordinul expres imediat telefonul expeditorului să contactați proprietarul, proprietarul a face cu, odată ce semn, ca elemente de date dispărute, după ce responsabilitate va fi, de asemenea, acceptate de cumpărători (în cazul semnat în numele prietenii, prietenii pot fi comandate).

Te rog pentru site-ul dvs. pentru a cumpăra de asigurare, vă Rugăm să cumpere cu 0,5 yuani de transport de marfă de Asigurare!Atunci când cumpără bunuri, vă rugăm să cumpere asigurări de returnare.

De la întoarcerea de mărfuri generat de către toate societățile de asigurare urs!

Acest asigurări de returnare doar 0,5 yuani -0.8 de yuani !Astfel încât cumpărătorii prietenii să cumpere în mod activ!

Etichete: rola de alimentare a imprimantei, nt68667fg, 60pz250, gallardo coada de lampa, camera cred, pmw3310, 7wu04, acer 5734, ps219b2, tc7wu04fu

Sursa De Alimentare AC
Numărul De Model 0
Teoria 0
Tensiune 0
Utilizare Scop General
Proteja Caracteristică 0

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare