500 de Natura Alb Clar pe Jumătate False False, Unghii Acrilice Artificiale Nud Gel UV Manichiura Salon Set de BRICOLAJ materiale Pentru Profesionisti

w38723

19.69lei

-2.93

22.62lei

-12 %

Produs nou

Comanda de peste 199 de dolari va vom trimite prin DHL / Fedex sau Alte expres internațional Fabrica de sprijin direct en-gros, lot mixt ABS de Înaltă calitate ,Prin intermediul UE, Statele Unite și alte țări certificare Profesionala salon de manichiură franțuzească,ABS calitate de top

Gratuit-livrare comenzi, NU INFORMAȚII de URMĂRIRE în Afara Chinei ( atunci Când comanda

Dacă doriți un întreg proces de urmărire, vă rugăm să alegeți un standard de serviciul express.

Pachet: 500pcs/sac

Dimensiune : 10 dimensiuni

100% de brand nou

Model: ca imagine arată

Feedback-Ul & Service:

1) scopul Nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate și elemente nu au primit, vă rugăm să ne contactați, ne poate da o mulțumit de răspuns și rezoluție.

Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor .

2) Ne promite să ofere cele mai bune servicii pentru clienții noștri de valoare.Vindem produse de calitate cu cel mai bun preț și servicii premium.

Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și de sărbătoare).Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați.

Plăți:

1) Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de Livrare este corecta.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată.

2) vă Rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).

3) Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.

Transportul Si Predarea La Termen:

1) Am expediat în întreaga LUME ca CADOU.

2) Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce plata a finalizat primit.

3) Elementele sunt expediate prin economia poștale (va vom trimite pachetul cu acces gratuit la numărul de urmărire), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare.

4) timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 35 de zile lucrătoare.Dacă nu poți să-l primească după 35 de zile lucrătoare.Vă rugăm să ne contactați pentru rezoluție.

5) de Transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente și alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

6) vă Rugăm să fie remarcat faptul că client din ITALIA sau Brazilia, din cauza ta țări strict politică PERSONALIZATĂ a MARFURILOR din Asia de Est, viteza de livrare poate fi în mare măsură amânată .

7) Dacă vă displace aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să nu liciteze.Nu vrem pentru a obține un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.

8) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

9) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Etichete: colorate unghii false set, Cosplay Jucărie, jumătate unghii false 500, clar unghii seturi, diy unghii set, sac de unghii, acryl unghii, unghii materiale pentru profesionisti echipamente, unghii suppli, nud acrilice simple

Numărul De Model Unghii False
Caracteristicile Produsului Nud Jumătate Ascuțite Sud Salon francez Acrilic Nail Art sfat False Manichiura
Cantitatea 500pcs/sac
Tip De Element Unghii False
Dimensiune 10 sizes
Origine NC(de Origine)
Alte Artificiale, False Jumătate De Acoperire Unghii False Manichiura Set Produs De Frumusete
Suport En-gros/hotsale
Starea Produsului Franceză Lung salon ascuțite profesionale unghii false en-gros
Nume De Brand JEARLYU
Cerere Degetul
Stil Jumătate De Acoperire Unghii False Tips
Tip 500PCS 10 Dimensiuni Stil francez Acrilic UV Gel Unghii Sfaturi
model Complet Curbat
locul de origine nc;gua
Unghii Lățime Mediu
Material Acril
Lungimea Unghiilor Ca Fotografie
culoare Natura/Alb/Transparent

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare