2 buc de Automobile Ușa LED Lumină de Întâmpinare Masina Atmosferă Lampa pentru Skodas Octavia A5 A7 Fabia Superb Accesorii Auto, gadget-uri Auto

w38480

17.09lei

-17.08

34.17lei

-49 %

Produs nou

Elemente De Descriere:

Nume de elemente: 2 Buc Ușă de Mașină a CONDUS Binevenite Logo Lampa Auto Proiectorul Laser Atmosfera Insigna de Lumină pentru Skodas Octavia A5 A7 Fabia Superb Gadget-uri

Nu Tip Burghiu fără Fir Usa de Masina CONDUS

De înaltă definiție, fantoma umbra de lumină (LED ușa proiector) este un înlocuitor direct pentru original portiera lumini.

Proiecte It un luminos și ascuțite curtoazie logo pe podea atunci când ușa este deschisă.

Caracteristici

De înaltă eficiență și de economisire a energiei.

Fără poluare, fără zgomot, fără interferențe electronice.

Lider în tendințe în mașină surse de iluminat.

Place decorate ghost shadow light, atunci când vă opriți mașina, umbra ar putea fi prezentat pe drum, aducând mai multă plăcere de a conduce pentru șoferii.

Alimentat de 3-piesă baterii AAA (nu sunt incluse).

Lumina orbitoare logo-ul și semnal luminos va apărea pe teren, atunci când deschideți ușa mașinii și se va stinge atunci când închideți ușa.

Instalare usoara, nu este nevoie pentru a detalia gaura, rămânem doar lumina de pe panoul de usa si stick magnet pentru partea de jos a masinii cadru.Nici un rău pentru mașină.

Pachet:

2-bucata masina faruri

1 * manual de utilizare

Dacă aveți nevoie de alte piese auto, vă rugăm să verificați magazinul nostru, avem mii de piese auto de inventar, care poate fi trimis în termen de 24 de ore de lucru.

Elemente Detalii

Etichete: auto gadget, skoda superb 4, skoda, lampa led, fabia, skoda yeti, octavia 3 skoda, radio vw, ușa slide, banda skoda octavia 3

Tip De Element Bine Ati Venit Lumina
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare