GUEE SL Road Biciclete Ghidon Bandă Geo Super Lumina Microtex Suprafață Strat Triplu de Design Cursă de Ciclism Biciclete de Bara Caseta

w38030

121.22lei

-51.95

173.17lei

-29 %

Produs nou

Nu doar arata bine, dar de mare de funcționare, SL ghidon banda este premierul nostru usoare, durabilitate mare serie.La Microtex suprafață oferă un respirabil, confortabil și extrem de virulent bar bandă, care este foarte rezistent la sudoare și schimbările climatice.Patentat strat triplu de proiectare creste durabilitatea prin tensionate structura stratul de mijloc, în timp ce de înaltă densitate de bază pernă dispersează șocuri, oferindu-care grad suplimentar de confort.

+ Ușor de ambalaj cu puternic tensionate structura, nu se rup usor. + Grippy, suprafata tactila de mare de control de direcție. + Cu model geometric culori pentru a se potrivi kit temă. + Superlight greutate. + Premier blocare-scop bine plug inclus.

Caietul de sarcini:

Material: Poliuretan/ EVA • Dimensiune : 2150mm (L) x 30mm (W) x 3 mm (T) • Greutate:SL Geo 60g/ o pereche (cu excepția.sfârșitul plug) SL Dual 56g/ o pereche(cu excepția.sfârșitul plug)

Greutate redusa design

Greutatea este de numai 56g.

Material poliuretanic

Acesta este fabricat din poliuretan, care poate reduce șoc și rezistență la șoc atunci când de echitatie.Grosimea de 3mm vă oferă o prindere mai confortabilă.

Mai multe culori pentru a alege

Produs De Culoare

Etichete: bandă ghidon, cablul de conductă, gel banda de prindere, bicicleta cadru autocolant, biciclete, cubrebotas ciclismo, ochelari buclă, poligon road bike set, geanta guess, triangl

Numărul De Model SL Dual

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare