Magnetic Book Cover Flip case pentru iPhone 11 Pro MAX Xr Xs Max X 8 8plus 7 6 6s Plus 11 se 2020 din Piele Carte de Titularul Portofel Stand

w37839

18.47lei

-0.2

18.67lei

-1 %

Produs nou

De lux Caz Flip pentru iPhone 11 Pro MAX 11 Xr Xs Max X 8 8plus 7 6 6s Plus din Piele Card Magnetic Holder Suport Portofel Book Cover

Optional modelul:

Pentru iPhone XS

Pentru iPhone XS MAX

Pentru iPhone XR

Pentru iPhone X

Pentru iPhone 8

Pentru iPhone 7

Pentru iPhone 8 Plus

Pentru iPhone 7 Plus

Pentru iPhone 6

Pentru iPhone 6s

Pentru iPhone 6 Plus

Pentru iPhone 6S Plus

pentru iphone 11

pentru iphone 11pro

pentru iphone 11 pro max

pentru iphone se 2020

Sfaturi >>>>

1. Există diferite dimensiuni de pe link produs.Vă rugăm să alegeți dimensiunea corectă .

2. Dacă au culori diferite ,vă Rugăm să verificați imagini de produs de toate culorile ,apoi alegeți stilul de care ai nevoie .

Descrierea Produsului >>

1. Meterial--Piele PU & TPU Moale Capacul

2. Design De Lux Magnetic Portofel Caz De Telefon

3. Rezistent la șocuri Corp Plin cu Suport Card Slot

4. Cu 5 culori pentru a alege

Mai sus 2 buc este de preferat ,și va primi la fel de mult ca 5% reducere

Prieten drag,Observa acest lucru înainte de a comanda : 1 .Pentru Cumparatori rusă , vă Rugăm să ofere receptorului Deplin Numele : prenumele; Numele Tatălui; Nume de Familie. 2 .Atunci când primiți mărfurilor, în cazul în care produsele rupt sau nu satisface cu ea, vă rugăm să nu deschideți litigiu,vă rugăm să Contactați cu noi , vom rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil.

Pentru en-gros ,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care doar 3-7zile fo ajunge.mai mult pentru tine,cea mai mare reducere va ajunge.Pentru picătură de transport maritim ,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va lăsa informații despre noi, dacă doriți să. 1. Cum pentru a obține informații de urmărire?Informațiile de urmărire va fi disponibil în 5-10 zile după ce acesta a fost expediat.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți probleme în urmărire informații. 2.ce se întâmplă dacă ai produse defecte sau care nu primiți produsul în termen de protecție de timp?Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele pe care le primi sau a nu primi , vă rugăm să ne contactați cât mai curând veți primi înainte de a deschide un litigiu.Noi vă va oferi o mai bună soluție.

Despre alegerea logistica moduri

1.Transport gratuit:"China Post Oridinary Pachet Mic Plus"și" Yanwen Economice Air Mail ",fără logistică de urmărire informații după ce coletul a plecat din China.Și timpul de livrare este mai lung decât alte logistica moduri.

2.Adauga bani:"www.videoprint.ro Standard de Transport maritim"și "China Post Aer Înregistrat Mail",cu logistică de urmărire informații,iar timpul de livrare este mai rapid decât "China Post Oridinary Pachet Mic Plus".(Spania,rusă Frderation,Ucraina,Belarus, puteți alege "www.videoprint.ro Saver Shipping".)

3.Altele:"www.videoprint.ro Standard de Transport maritim" este www.videoprint.ro oficial logistica fel,iar cumparatorul este de cumpărături proteja de platforma www.videoprint.ro.Mai Buna Recomandare!!!

FEEDBACK-UL ȘI SERVICE: 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele. 2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut,sper să se stabilească lung de afaceri cu tine.

Etichete: iphone xs accesorii kit, roadtrip, coperta de carte din piele, iphone 8plus bibliotecă, iphoned x caz, iphonx x caz, iphpne 8 portofel caz, capacul notebook, uag iphone 8 portofel caz, iphone xs accesorii minni

Compatibil Model de iPhone IPhone Pro 11
Tip Husa Flip
Design Simplu
culoare Rosu,Maro,Gri,Plenare,Verde
Funcția Grele De Protecție
Caracteristică Magnetic Flip cover Titularul functia de Stand
Pentru mixtă Picătură de Transport maritim en-Gros Bine ati venit
Dimensiune 4.7
Material Fabricat De Înaltă Calitate Moale TPU + Piele PU
Compatibil Marca Apple iphone
Caracteristici magnet 360 full protector Coque accesorii Capa Etui Funda pe carcasa
Nume De Brand Zhonglibao

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare