1 BUC Plastic Multicolor Rose Clematis Alpinism Rattan Planta a Crescut Speciale Ghiveci Îngroșarea Rădăcinii de Control

w37534

29.04lei

-13.67

42.71lei

-32 %

Produs nou

Descriere produs

Tip: ghiveci de flori

Material: plastic

Stil: simplu.

Dimensiune (diametru superior * inferior diametru * înălțime): de dimensiuni mici 7.08 * 4.52 * 7.08, de dimensiuni medii 9.44 * 5.90 * 9.44, de mari dimensiuni 11.81 * 7.48 * 11.81 (în)

Culoare: bej, rosu caramiziu, verde.

Proces: injecție turnare

Sol de încărcare: mici: 2,5 L, mediu: 6L, mare: 12L

Utilizare: desktop tip, tipul de podea.

Caracteristici: rezistent la coroziune, auto - absorbant, nu este ușor să se deformeze, durabil, de economisire a apei și rezistente la secetă

Scenariul de aplicare: mobilier acasă, ecologizarea proiect, hotel, birouri, casa de grădinărit, balcon, gradina, mall

Pachetul include

1 buc de plastic multi-culoare rose ghiveci

Notă: datorită influenței de timp de fotografiere și de condițiile de iluminare și diferența de performanță de fiecare brand de afișare, pot exista unele diferențe de culoare între produs și produsul real.Vă rugăm să înțelegeți!

Avertisment: Acest produs este special pentru grădinărit.Vă rugăm să nu utilizați pentru alte scopuri.

Nu așezați în locuri instabile, cum ar fi în afara de la balcon, în cazul în care nu pot fi încadrate pericol.

Introducerea de produse:

Acesta este un ghiveci de flori, special concepute pentru a crescut de plantare.Interne rădăcină de design de control este respirabil in interiorul ghiveciului.Acesta este fabricat de înaltă calitate-mediu-prietenos rășină.Ea nu poate fi extrudat și deformat.Este mult mai durabil, ușor și durabil.

Bazinul este conceput stiintific pentru a aprofunda bazinul organism, care este mult mai potrivit pentru a crescut și a crescut de creștere, astfel încât sistemul de rădăcină poate crește vertical și în jos, întinde complet, și pentru a evita curling și înnodare.Drept butoi tip de bazin organism este să conducă la eliminarea plantelor din bazin și de a reduce daunele cauzate de plante atunci când schimbarea bazin.

Bazinul gura design, margine îngroșată bazin mare, edge, camera de zi, birou, dormitor, balcon, libera circulație, ușor și convenabil.

Bazin concav, bazinul de jos filtru de rețea, nu de plante naturale mediu de creștere, să plante ca în cazul în care plantate în teren, astfel încât sistemul de rădăcină poate absorbi în totalitate de apă, nu rădăcini putred, nu înfundat răsaduri, bazinul de jos arcul, nu apa poate preveni insecte urci în el, să conducă la rădăcină fluxul de apă, pentru a preveni ghiveci de acumulare a apei.

Proiectarea de infiltrații net și independente de stocare a apei face ca intretinerea mai intim, care nu numai pot preveni putrezirea radacinilor cauzate de udare excesivă, dar, de asemenea, magazin de apă pentru plante.Nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la lipsa de apă în plante atunci când călătoresc sau de călătorie.

Produsul este plin de materiale, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji despre probleme de calitate, care rezolvă problema de produs fragmentarea cauzată de cădere și lovire.Calitatea este asigurată.

Etichete: ghiveci de perete, decor oală, ghiveci, oala, decor ghiveci, De plantat, ghiveci de flori, bonsai oală, ceram oală, pentru ghiveci

Material Plastic
Setați Tipul Da
Finisare Nu Filmate
Plastic Tip PP
Numărul De Model YYTT0047
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare