Faimoasa Hartă a Orașului Singapore Imprimate Panza Pictura Arta de Perete Imagini Alb-Negru Postere si Printuri Living Decor Acasă

w3730

11.59lei

-11.56

23.15lei

-49 %

Produs nou

Dimensiuni

10x15cm-60x90cm, daca doriti alte dimensiuni, putem face, de asemenea, personalizate pentru tine,doar să ne dea un mesaj.

Atenție

Nici o margine albă în mod implicit.DAR dacă trebuie, vom adăuga 3cm in plus margine albă în 4 părți ( ca în Imaginea de mai jos arată ) gratis,doar lasati-ne un mesaj pentru a ne spune ai nevoie de 3 cm alb edge sau nu, atunci când face comanda.acest lucru este pentru întinse după ce ați primit tablouri canvas, dacă aveți alte cereri( nu trebuie margine albă sau au nevoie de o margine albă cu alte dimensiuni, sau au nevoie de Oglindă efect de margine) ,vă rugăm să ne contactați.Dacă ai nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați!De asemenea, vom accepta personalizate pictură în ulei.

Descriere Produs

Nume De Brand: Tempest Material: Panza de Ambalaj: 1 BUC/Lot Notă: 1.Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferenta din cauza manuală de măsurare. 2.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Afișare Produs

null

null

Etichete: black mirror autocolant, hill, hd hartă, lumea poster portugalia, negru și alb de muzică poster, londra arată hartă, harta lumii, mapa mundy, collins lume perete hartă, modele de poze camera de zi

Poate face Cadru sau nu Putem face tablou prea
Stil harta orasului Arta de Perete
dimensiunea personalizate Da
Material Panza
Original Da
Baza De Sprijin Panza
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Tip Panza Tiparituri
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Harta 210103
Modul cadru Oglinzi Fara Rama
Forma Dreptunghi Verticale
Nume De Brand Tempest
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Cadou Cel mai bun cadou pentru prietenii de familie
Subiecte Scrisoare
useage Acasa,Casa,Camere De Zi,Dormitoare Decor
Cadru Neînrămate

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare