Nou
4BUC/lot 2.4 Ghz/5 ghz 5dBi WiFi Dual Band Antena wireless Antene+ 20cm PCI U. FL IPX la RP-SMA Male Cablu Coadă pentru router

4BUC/lot 2.4 Ghz/5 ghz 5dBi WiFi Dual Band Antena wireless Antene+ 20cm PCI U. FL IPX la RP-SMA Male Cablu Coadă pentru router

w37260

28.96lei

-1.51

30.47lei

-4 %

Produs nou

Antene: New și De înaltă Calitate element poate competible Cu Router-ul, PC-ul WIFI 3G 4G Card etc Antenă Lungime: 13.5 cm Conector: RP-SMA Pin (la Fel ca imaginea de pe listă) Dual band:2.4 Ghz, 5Ghz IPX IPEX U. FL conector: Caietul de sarcini: de Înaltă Calitate, Conector A: IPX IPEX U. FL conector B: RP-SMA Male ( în afara șurub și centru este de sex masculin pin ) Tip Cablu : U. FL 1.13 mm Cablu placat cu Aur de contacte, placat cu nichel Prelucrată din alamă construcții de sertizare cablu muntele frecventa de Operare: cu cea mai bună calitate, >= 2,4 Ghz 3Ghz 5Ghz 8Ghz 12Ghz 15Ghz 18Ghz...Sare încercare de pulverizare: >= 24 ore, îmbunătățită la coroziune rezistenta Lungime: 20cm/7.8" Notă: antenele set de muncă pe tine Intel 3160 7260 6200 4965 5100 5300 și deci pe MINI PCI-E slot pentru card.Facă ordine înainte de a verifica antene conector este normal IPEX U. FL.Dacă nu a putut confirma, pls a trimite imaginea de placa wifi sau spune-ne modelul placii.Noi va oferim cele mai bune sugestii pentru tine.Vă mulțumesc pentru atenție!!Pachetul Include: 2 x Antena 2 x IPEX U. FL Antena Nu Include wifi Card show pe Poza!!

Plata

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Returnare Și Rambursare

1. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la primirea de schimb sau de restituire.

2. Vă rugăm să verificați pachetul primirea dată.Dacă pachetul daune timpul de transport de marfă, vă rugăm să refuze să semneze pentru pachetul și se va întoarce la noi.Apoi să ne contactați imediat.

3. Toate NON-vânzător greșeală de returnare pentru rambursare, cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare. (E. g.ai adus greșit model sau culoare greșită).

4. Vă rugăm să asigurați-vă că elementul NU au făcut de om sabotaj.Dacă ați achiziționat într-o stare necorespunzătoare, vă rugăm să REȚINEȚI că serviciul de transport maritim și de manipulare taxa nu va fi restituire, toate returnare taxa ar trebui plătită de către cumpărător, cu excepția cazului element DOA.

Feedback-ul

1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

2. Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vom rezolva cât mai curând posibil.

Etichete: ipx sma, router, Modem 4g, openwrt wifi, mini pci express wifi, sănătatea familiei, qos, vpn router, extencao antena wifi, u.fl, card pci wifi

Adaptor Priza Mini PCI-E
Rata De Transmisie 867Mbps
Tip Cu fir
Certificare NICI unul
Fel Extern
Nume De Brand YUEXMBPS
Numărul De Model 5Dbi Antena+IPEX U. FL Cablu Coadă
Origine NC(de Origine)
Pachet No
Protocolul De Rețea Fără Fir 802.11 ac

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare