Mare Magnet Neodim Inel OD 30x20x5mm Neodim Magneți Permanenți de pământuri Rare Magnetic Tub de Precizie Cerc

w37052

76.35lei

-4.89

81.24lei

-6 %

Produs nou

Uraganul Magneți Și Ingineria Materialelor

[NDFEB SMCO ALNICO FERITĂ MOLYBDYMUM PULVERIZARE OBIECTIVE]

Dimensiuni: Diametru 30.00 x diametru Interior 20.00 x 5.00 mm grosime Toleranță: ±0.004" (+/-0.1 mm) Material: NdFeB, Clasa a N42 Placare/Acoperire: Ni-Cu-Ni (nichel) triplu placat cu Direcția de Magnetizare: Axiale (Polii pe Capete Plate) Max Temperatura de Operare: 176ºF (80ºC) BHmax: 42 MGOe Brand: HMME Altele: Toate magneți trecut QC(Br.Flux.Dimensiuni) și 24-Ore Salt Spray Test.Producție de 1000 de bucăți și mai mult durează aproximativ 4 săptămâni.

1. Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor.Unele sunt cu economie de transport, iar unele sunt cu express shipping.

2. Numai urmărite de e-mail înregistrată vom folosi pentru comenzi.Numărul de urmărire va fi actualizat în ordinea sau în scopul de mesaj după transport.Puteți vedea informațiile de urmărire după câteva zile după numărul de urmărire post.Nu ezitați să contactați departamentul nostru de vanzari-persoana de ajutor dacă nu sunt în măsură pentru a urmări pachetul.

3. Pentru economie de transport maritim, există mai multe opțiuni, inclusiv www.videoprint.ro Standard de Transport maritim, ePacket, Singapore Post, Coreea de Post, POS Malaysia, Linie Specială Yanwen, POST NL, Turcia Post, etc. Cele mai multe dintre pachetele pot fi livrate în termen de 10-35 de zile, dar pentru unele țări, economia de livrare poate dura până la 60 de zile (Brazilia poate dura 90 de zile).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă putem fi de ajutor.

4. Pentru curierat rapid, FedEx IE&IP, UPS Saver&Accelerate, DHL, DPEX sunt cele mai utilizate.www.videoprint.ro Premium de Transport, EMS, Yodel, SF Expres sunt de asemenea disponibile.Exprima de transport maritim, de obicei, durează 4-12 zile pentru o livrare.Pentru magneți, poate dura 1-2 zile.

5. Ca să magneți, ele nu sunt prietenoase pentru transport aerian, care ar putea fi refuzat de aeroport verificare de siguranță.Pentru a evita accidente și întârzieri, am putea alege diferite metode de livrare, cu ce te indicat în comandă.Și am garanția că noul transport vom folosi nu vor mai lent decât ceea ce ai ales.

1. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele DSR opiniile, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

2. Dacă nu există nici o problemă cu logistica sau produse, vă rugăm să asigurați-vă că să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau ridica litigiu.Avem complet post-vânzare de servicii de sistem la dispoziția dumneavoastră tot timpul.Comunicarea cu noi este întotdeauna cel mai bun și cel mai rapid mod de a rezolva o problemă.

3. Există întotdeauna o cale de a rezolva o problemă de comunicare și înțelegere reciprocă.Ne puteti contacta prin oricare dintre moduri de mai jos:

A. Prin intermediul www.videoprint.ro Mesaj sau Pentru Mesaje

B. Prin Intermediul Comerțului Manager

C. Prin intermediul e-Mailuri sau alte contacte

Etichete: rubbet magnetic mat, magnet alb, lpw, lister, miezul de fier, 14mm magnet, mare magnetic de sudare, ferită galben, iMagnet, chirurgical magnetic mat

Utilizare Comerciale Fabricarea
Numărul De Model D30x20x5
Material Aliaj fier-nichel
Nume De Brand HURRIC MAT
Tip Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare