Desene Animate Dintr-O Bucata Perna Back Office Pernă Căptușită Student Pernei Scaunului Scaun De Luat Masa Scaun Fundul Perna

w36302

98.44lei

-219.1

317.54lei

-68 %

Produs nou

1. Prețul Mărfurilor în Acest Magazin Este Scăzut. (Nostru Gratuit de Transport maritim de Mărfuri Qinghai Gansu, Ningxia Mongolia Interioară, Xinjiang, Tibet, Hong Kong, Macao și Taiwan în Străinătate Nu Sunt Transport Gratuit)

2. Consumatorii vă Rugăm să Citiți Descrierea Produsului Textul cu Atenție înainte de Cumpărare

3. Vă rugăm să Încheie Tranzacția Produsul în Termen de 3 Zile de la Licitare de Succes.Dacă Plata Nu Este efectuată în Termen de 3 Zile, vă Rugăm să Nu Păstrați Produsul Mai mult.

4. Produsele noastre Sunt Reale Locația de Fotografiere, Vom Încerca Noastre cele mai Bune pentru a Restabili Culoarea produsului în Imagini, Dacă Sunteți în Strictă cu Cerințele de Culoare, vă Rugăm să Fiți Atenți pentru a Cumpara!

5. În ceea ce privește Dimensiunea, Plus Produse Au Elastic Puternic Elasticitatea, și toată Lumea Are Diferite Metode de Măsurare.O Eroare de aproximativ 3 cm Este Inevitabilă!Vă rugăm să Fiți Atenți atunci Când Sunt Strict cu Dimensiunea.

6. după ce Plata Este Finalizată, Ne Va Livra produsele în Termen de 24 de Ore, cu excepția pentru Motive Speciale.Ne Străduim să Livreze Mărfurile la Cumpărător la cea mai Rapidă Viteză în cel mai Puțin Timp și de a Reduce Timpul de Așteptare pentru Cumpărător!

Etichete: tesatura scaun perna scaunului, pană pernă de umplutură, spuma de cauciuc placa, scaun perna drăguț, baie scaun scaun, spatar scaun, fundul perna, perne mari mese scaune, offic masa, scaun perna scaunului

model Animație De Desene Animate
Material de pluș
Tip Șezut/Spate Perna
Dimensiunea Perna + Perna Integrat 45X90cm (Detașabile și Introdus)
Nume De Brand S. ELUNE TEXTILE de CASA
clasificarea de culoare Gri, Roz, Maro Deschis Maro Închis
Origine NC(de Origine)
Stil Simplu și modern
Model Elevii Perna
Articol desene animate perna

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare