Iarna Beanie Hat Wireless Inteligent Cap Căști setul cu Cască cu LED-uri de Lumină Handfree Muzica Căști Căști pentru Cadou

w36112

33.23lei

-14.24

47.47lei

-29 %

Produs nou

Caracteristici:

1.Excelent difuzoare stereo , digital avansat de sunet echilibru subwoofer, dinamice medii și înalte clare pas, asigurați-vă că uimitor de a spori experiența de ascultarea muzicii in timp ce sunteti cazat la cald.

2. Tricotate wireless beanie cu built-in difuzoare stereo și microfon pe stânga earbud, astfel încât nu aveți nevoie să atingeți telefonul.

3.Wireless pălării beanie sunt alegerea cea mai oamenilor să dea cât cadouri unice pentru barbati, femei, adolescente, băiat, fată la fel de Cadou de Ziua de nastere , Cadou de Crăciun, ziua Recunostintei Ziua lui Cadou.

Descriere:

Puteți spăla fără Fir beanie hat, doar scoateți căștile.Potrivit pentru copii și adulți,destul de cald pentru copii, cool accesoriu de moda de iarnă.

Caietul de sarcini:

Categorie: pălărie tricotate

Gen: unisex

material: Lana

Dimensiune: unul mărime

Model: Monocrom

Metoda de încărcare: usb

Pachetul Inclus:

1x LED Wireless pălărie

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: magazin de căști fără fir, f5 pălărie led, sudare protecție hoodie, capota led, LESHP, pac a condus, cască, smart auto capac, boruit oficial, de sex masculin masturb

Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Categorie Tricotate Pălărie
Material Lână
Nume De Brand Leepsom
Numărul De Model /
Metoda De Încărcare USB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare