11Pcs-a Născut în Betleem Set Nașterea domnului - Nașterea domnului Seturi de Crăciun de Interior Decor 27RF

w36069

60.20lei

-15.06

75.26lei

-20 %

Produs nou

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

Nostru Născut în Betleem a nașterii domnului set este un simplu de recreere de la iesle, folosind tonuri neutre accentuate de culori calde pentru a accentua sfânta familie scena nașterii.Scena este liniștită, dar angajarea pentru multe categorii de public și vârstele.

Nostru de mini scena nașterii este ornamentul perfect pentru a aduce esența Crăciunului în casa ta.Nostru simplu set nașterea domnului aduce frumos se concentreze pentru a-spiritul de a da în iesle și portretizarea semnificația de sezon.

Noastre de calitate premium set nașterea domnului este realizat din material durabil, care va sprijini ani de familia ta tradiții de Crăciun, oferindu-realitate concretă la scena nașterii de copii și de cei dragi în timp ce menținerea sale frumoase, de calitate.

Acest complicat descris scena nașterii surprinde motiv pentru sezonul noastre detaliate de design artistic.Fiecare membru al iesle este frumos animat cu precizie delicate, care se va adăuga Crăciun pentru casa ta.

Nostru frumos set nașterea domnului este versatil, care servește drept centrală de decor de Crăciun pentru familia acasă de sărbători, în timp ce, de asemenea, să devină o vacanță perfectă de cadou pentru prieteni și vecini, la acest moment special din an.

Caietul de sarcini:

Figurine Dimensiune: 5cmH

Material: Rasina

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

1 x Născut în Betleem a Nașterii domnului Set

Etichete: betleem crăciun, iesle, macara mini, cristmass, pin coroană de flori, crismas decor, betleem, craciun, hawaiian set nașterea domnului, de lemn nașterea domnului ornamente

Stil Arta Populara
Tema oamenii
Material Rășină
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare