Adulți MTB Casca de Biciclete de Munte Biciclete, Căști de Ciclism de Siguranță Echipament de Protecție Breatheable w/ Visor Ciclism Capace Pălărie Proteja

w35960

50.77lei

-43.28

94.05lei

-46 %

Produs nou

Descriere:

Fabricat de înaltă calitate material PC, care are o puternică rezistență la impact și de siguranță, de performanță.Dota cu 9 moduri de casca LED-uri de lumină din spate pentru mai multă siguranță, USB reîncărcabilă.

Construit in mare densitate EPS spumă, care poate gestionează în mod eficient de energie de impact, și de a ajuta pentru a încetini impact pentru a proteja mai bine capul.

Adoptat design aerodinamic, ciclism noastră casca are 19 de flux integrat de ventilație pentru a reduce temperatura capului și rezistență, va tine mereu rece și uscat atunci când de echitatie, de asemenea, oferă adăpost de lumina soarelui.

Dotat cu curea ajustabilă pentru a face noastre de ciclism casca se potrivesc perfect pe cap.Potrivit pentru majoritatea adulților, bărbați și femei, circumferința capului este de aproximativ: 56-59 CM / 22.05-23.23 inch.

Moale, confortabil, sudoare absorbi detașabil și lavabil casca tampoane.Este perfect pentru agrement urban naveta, ciclism, și potrivite pentru oraș, rutier, electrice, de munte, bicicleta trek și etc.

Caietul de sarcini:

9 Moduri: Lumina Puternica, Lumina slaba, în Sus și în Jos Flash, Respirație Ușoară, de Înaltă Frenquency Flash, Low Frenquency Flash, Dublu Strobe, cu un Singur Cal de Curse Lampă, Dublu Cursa de Cai Lampa

Pachetul Include:

1 Bucata Casca De Bicicleta

Notă:

1.Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

2.Vă rugăm să permiteți mici de măsurare abatere de 1-2mm din cauza manuală de măsurare.

3.Vă mulțumim pentru înțelegere și bucurați-vă de cumpărături moment!

Etichete: produsului casca, gub 3 casca, ciclul vizor casca, biciclete casca, tsw casca de bicicleta, gub casca mare, sv8, casca agv, gub casca mips, porc t

Greutate (g) 270
Guri De Aer 16 - 20
Material EPS
Nume De Brand GUB
Grupa De Vârstă (Adulți) Bărbați
Origine NC(de Origine)
Tip Integral-turnate Casca
Certificare Alte
Numărul De Model Căști de ciclism

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare